KRALJ ČARLS UME DA IGRA BREJKDENS?! Zvuči kao NAJVEĆA IZMIŠLJOTINA: Isplivao snimak na kom se jasno vidi kako budući kralj PLEŠE!
Foto: AP/Chris Jackson

ko bi rekao

KRALJ ČARLS UME DA IGRA BREJKDENS?! Zvuči kao NAJVEĆA IZMIŠLJOTINA: Isplivao snimak na kom se jasno vidi kako budući kralj PLEŠE!

Pop kultura -

Britanskog kralja Čarlsa (73) ne bismo nikad povezali sa plesom i plesnim koracima, a pogotovo ne brejkdensa.

Međutim, on se u mladosti oprobao baš u tome.

kralj Čarls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

U petoj sezoni serije "Kruna'" otkriven je upravo taj plesni detalj iz kraljevog života.

U jednoj od epizoda nalazi se scena s plesnim podijumom na kom se pušta hip-hop singl "Don't Sweat the Technique" i dva muškarca igraju brejdens. Gomila se okupila oko njih, uključujući i princa Čarlsa, kog igra Dominik Vest (53), koji zabavljeno posmatra plesače u svom ozbiljnom odelu na dvostruko kopčanje.

Princ Čarls
foto: Printscreen

Tada je, na iznenađenje svih prisutnih, Čarls došao na plesni podijum i pokazao svoje umeće brejkdensa.

Stvarni događaj se odigrao 1985. kada je princ Čarls učestvovao na okupljanju "Youth Meets Industry" pa su mladi pokazivali princu svoje plesno umeće. Nakon što su ga pozvali da im se pridruži, Čarls je pristao i pokazao svoje plesne veštine.

Iako je mladi princ isprva izgledao kao da mu je možda neprijatno, brzo se opustio i rasplesao pred publikom.

- Zna da će izgledati smešno, ali mogli ste videti da Čarls ima određenu takmičarsku crtu, posebno kada je reč o sportu. Bio je prilično hrabar skijaš i jahao je. Fizički je vrlo hrabar i to se moglo videti u trenutku kada je u klubu i traže mu da pleše s tim briljantnim plesačima. Sviđa mi se taj trenutak. Mislio sam da to govori puno o njemu - zaključio je Vest, glumac koji u seriji glumi Čarlsa.

serija Kruna, Kruna, princeza Dajana
foto: Printscreen/Youtube/Netflix

- Proveli smo dosta vremena sa Poli učeći ples koji on izvodi na YouTubeu, što je izvanredno. Naučio sam celu plesnu tačku - dodao je glumac koji je publici približio opušteniju stranu Čarlsa.

Da podsetimo, serija "Kruna" je ušla u petu sezonu čija premijera je bila 9. novembra, a duhovi, pogotovo na Ostrvu, se ne smiruju zbog brojinh tema kojih se serija dotiče, kao i fabrikovanja istine, pa su sa Netfliksa na poslednji trejler serije stavili upozorenje da se radi o "dramatizaciji inspirisanoj stvarnim događajima". Međutim, priča o pricu Čarlosu i brejkdensu se zaista dogodila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track