NIKADA VIŠE NEĆE NASTUPATI! Poznata pevačica SMRTNO BOLESNA: Omiljeni glas vodi najveću životnu bitku! Svet skamenjen od tuge!
Foto: RODGER BOSCH / AFP / Profimedia

TUGA

NIKADA VIŠE NEĆE NASTUPATI! Poznata pevačica SMRTNO BOLESNA: Omiljeni glas vodi najveću životnu bitku! Svet skamenjen od tuge!

Pop kultura -

Soul pevačica Roberta Flek (85), najpoznatija po hitu „Killing me softly“, vodi jednu od najvećih životnih bitaka. Kako pišu strani mediji, dijagnostikovana joj je smrtonosna bolest zbog koje nikada više neće nastupati.

Amiotrofična lateralna skleroza (ALS), poznata i kao Lu Gerigova bolest, na početku se manifestuje kroz slabost i grčenje mišića, potom progresivno onesposobljava hod, govor, gutanje, a na kraju i disanje. Roberti je bolest dijagnostikovana u avgustu, otkrila je njena predstavnica za "The New York Times".

Slavna pevačica radovala se velikom jubileju ‒ pedeset godina od objavljivanja albuma „Killing me softly“ ‒ koji je očekuje sledeće godine, ali su svi planovi zbog bolesti stavljeni u drugi plan. Izvesno je da više neće nastupati.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

00:27

LJUPKA STEVIĆ O ODNOSU SA BIVŠIMA! General kome je uništila auto, podlegao je operaciji! PEVAČICA HLADNOKRVNA: Oni su zabetonirani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track