NAŠA GLUMICA JE SNIMALA S*KSI SCENE, A ONDA SE POVUKLA: Udala se za italijasnkog političara i JEDNOM ODLUKOM šokirala sve!
Foto: Printscreen/Youtube

niko to nije očekivao

NAŠA GLUMICA JE SNIMALA S*KSI SCENE, A ONDA SE POVUKLA: Udala se za italijasnkog političara i JEDNOM ODLUKOM šokirala sve!

Pop kultura -

Tatjana Tanja Pujin bila je jedna od najpopularnijih glumica krajem prošlog veka, a srca publike osvojila je ulogama u filmovima „Sulude godine“, „Špijun na štiklama“, „Bolji život“, „Mi nismo anđeli“…

Aatraktivna jugoslovenska glumica često je i snimala provokativne scene, poput one kada je igrala medicinsku sestru u serijalu „Žikina dinastija“, a početkom rata u Jugoslaviji nestala i otišla u Italiju gde udala za političara Đulijana Červinija.

Tatjana Tanja Pujin
foto: printScreen Jutjub

Kako je rekla, odluka da se povuče iz domaće kinematografije bila je uslovljena političkom situacijom tih godina, koja joj se nije dopadala

- Politička situacija u zemlji mi se nije dopala. Zadnji film koji sam radila bio je u Sarajevu, posle toga se govorkalo da će biti rata. Niko nije znao šta je to značilo, ali je posle toga stvarno izbila loša situacija. Tenkovi su izašli na ulice, a ja sam trčala u pozorište kod Branka Kockice da igram predstavu. To je za mene tada bio kraj jer mi je bilo poražavajuće da to doživim u 21. veku. Onda sam spakovala kofere i otišla u Italiju - rekla je ranije za „Blic“.

Mnoge je iznenadila i činjenica da nije želela da ima decu, ali i da sa suprugom nije razmišljala ni o usvajanju.

Tatjana Tanja Pujin
foto: Damir Dervišagić

- Volim da živim i budem slobodna žena, zbog te slobode nisam imala dece. Kao muškarci što to mogu, ne razumem zašto to ne bih mogla ja. Moj suprug i ja nikada o tome nismo razgovarali. Poslednjih godina dosta naših prijatelja je usvojilo decu, te smo uvideli koliki je to problem oko papira. Ima dosta asocijacija čiji sam član i gde pomažem deci s autizmom. Tako da mi je to što pomažem nadomestilo taj nedostatak - kaže ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:31

MLADA GLUMICA JE AMBASADORKA PLESA OKO ŠIPKE?! Otkrila da uživa u tome: To jeste erotično, ali u tome postoje takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja