HALJINA KEJT MIDLTON JE SLIKA I PRILIKA UŠTOGLJENOSTI ENGLESKE ARISTOKRATIJE: Princeza nikad OTMENIJA u BRUTALNO skupom izdanju
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

ODUŠEVILA

HALJINA KEJT MIDLTON JE SLIKA I PRILIKA UŠTOGLJENOSTI ENGLESKE ARISTOKRATIJE: Princeza nikad OTMENIJA u BRUTALNO skupom izdanju

Pop kultura -

Kejt Midlton i princ Vilijam trenutno su u poseti Americi, gde ih ovih dana čeka brz tempo zbog brojnih obaveza. To znači da ćemo uživati u brojnim modnim izdanjima nove princeze od Velsa.

Za sada se posebno izdvojilo njeno sinoćno izdanje na dodeli Earthshot nagrada u Bostonu. Kejt je ponela veoma elegantno izdanje s daškom prepoznatljive "uštogljenosti" britanske aristokratije.

Kejt Midlton je ovoga puta rešila da izabere britanske dizajnere, pa je od glave do pete bila u brendovima svoje domovine, a odluka je pala da svi komadi budu i zelenoj boji, ali različitim nijansama iste.

Kejt Midlton
foto: Paul Edwards/The Sun / PA Images / Profimedia

Princeza od Velsa je zablistala u uskoj haljini srednje dužine sa prepoznatljivom karo šarom modne kuće Burberry, a ovu kreaciju krase dugački rukavi i nabori u predelu stomaka. Njena vitka figura daje joj slobodu da nosi šta god poželi, pa joj i ova rizična haljina sjajno pristaje.

Ona ju je upotpunila zelenim salonkama od prevrnute kože i Mulberry šik tašnom, a kao šlag na tortu došao je i njen papreno skup, izrazito kvalitetan kaput sa potpisom brenda Alexander McQueen.

(Kurir.rs)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track