ANICA DOBRA IMA VELIKI RAZLOG ZA PORODIČNO SLAVLJE! Prvo udala ćerku, a sada čestitke pljušte na sve strane, evo i zašto
Foto: Kurir

lepe vesti

ANICA DOBRA IMA VELIKI RAZLOG ZA PORODIČNO SLAVLJE! Prvo udala ćerku, a sada čestitke pljušte na sve strane, evo i zašto

Pop kultura -

Ćerka Anice Dobre i glumica Mina Sovtić je trudna. Naime, svega par meseci od venčanja u dom glumice i njenog izabranika Luke Nikolića po svemu sudeći ušetale su rode, a naredne godine, kako se navodi, će i naslednik ili naslednica.

Anica Dobra, svadba, Mina Sovtić
foto: Kurir

Majka glumice Anica Dobra i otac Miodrag Sovtić presrećni su što će se uskoro ostvariti u ulogama bake i deke, možda čak i najlepšoj od svih koje je Anica tokom godina u pozorištu i na TV odigrala.

Anica Dobra (59) odvela je trudnu ćerku Minu Sovtić (27) u bolnicu, piše Informer čija ekipa je bila na licu mesta.

Mina Sovtić
foto: Kurir

- Mina je došla na redovnu kontrolu, ali će, u dogovoru s lekarima, provesti tri dana u bolnici. Doktori žele da joj urade sve moguće analize, a neke od njih zahtevaju da ostane na klinici - otkriva izvor Informera koji se zatekao na licu mesta i dodaje da u prvi mah nije prepoznao poznatu glumicu i njenu ćerku:

- U bolnicu je prvo ušla Anica, sa kačketom na glavi i maskom na licu, a kad je videla da nema gužve, pozvala je telefonom ćerku da joj se pridruži. Dok su čekale medicinske sestre, Anica je iz torbe izvadila sok od cvekle i suve kajsije i dala Mini.

Mina Sovtić
foto: Damir Dervišagić

Zvezda serije "Žigosani u reketu" se u jednom trenutku čula telefonom i sa suprugom Lukom:

- Rekla mu je da su zbog korone posete zabranjene i da će se videti tek za tri dana. Nijednog trenutka nije delovala zabrinuto, već je ćaskala s majkom i proveravala da li je ponela sve što joj treba.

Naš sagovornik dodaje i da Anica nije ispratila ćerku do bolničke sobe iako je želela:

Mina Sovtić
foto: Printscreen/Prva

- Pitala je osoblje bolnice da li može da pomogne Mini da se raspakuje, ali su joj objasnili da to nije dozvoljeno. Zatim su medicinske sestre uzele njene torbe i odvele je do bolničke sobe.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:55

REPER KOJI JE OBRADIO SVEČANE BELE KOŠULJE! Ikca pozvala Anica Dobra: Ona je žena MANGUP! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track