TURBULENTNO U PALATI ZBOG DOKUMENTARCA KRALJEVSKOG PARA: Vilijam i Čarls spremaju KONTRAUDARAC! Odmah se bacaju na GLEDANJE!
Foto: Justin Setterfield / AFP / Profimedia

BRANE MONARHIJU

TURBULENTNO U PALATI ZBOG DOKUMENTARCA KRALJEVSKOG PARA: Vilijam i Čarls spremaju KONTRAUDARAC! Odmah se bacaju na GLEDANJE!

Pop kultura -

Kraljevska porodica misli da će Netflixova serija o Hariju i Megan biti oskudna po sadržaju – ali su spremni da se oštro obruše na sve nedokazive tvrdnje, kaže izvor.

Najave za seriju pod nazivom "Hari i Megan", objavljene na striming platformi, dale su zloslutne naznake o tome šta će par otkriti.

U seriji će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa tvrditi da su domaćinstva pokojne kraljice, kralja i princa i princeze od Velsa plasirala negativne priče o njima u medije.

princ Hari, Megan Markl
foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

Ali izvor iz palate navodi: "U palati postoji jedno mišljenje, a to je da Hari i Megan prave mnogo buke i nema šta više da se kaže. Ali pripremaju se za sve ishode, posebno ako se izreknu nepravedne optužbe."

Zvaničnici iz Bakingemske i Kensingtonske palate prvi će pogledati prve tri epizode.

Ali izvori sugerišu da je malo verovatno da će objaviti odgovor, dok druga polovina serije od šest delova ne bude objavljena sledećeg četvrtka, kako bi "imali potpunu sliku".

princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kralj i princ Vilijam razgovarali su ove nedelje i obavestili saradnike da budu spremni da objave "oštar" odgovor ako postoji osećaj da Hari i Megan iznose neopravdane optužbe s ciljem nanošenja štete monarhiji.

Hari i Megan obećali su da je ovo samo "početak" i govorili su o "čišćenju zidova ugnjetavanja" u utorak uveče dok su primali nagradu za borbu protiv rasizma na gala svečanosti u Njujorku.

Po dolasku na događaj organizacije za ljudska prava Roberta F. Kenedija, par se suočio s neprijatnim prozivkama.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Printscreen Youtube

Jedan novinar je doviknuo: "Stavljaš li novac ispred porodice, Hari?"

Mogao se čuti sramežljivi Hari kako govori "toliko pitanja" pre nego što su ih otpratili unutra.

Prva epizoda Harija i Megan govoriće o odnosu para. U sledeće dve Hari i Megan će otkriti da nisu bili adekvatno podržani od strane Bakingemske palate.

Hari je u trejleru govorio o "prljavoj igri" i "podmetanju priča", te o "hijerarhiji porodice". Upozorio je: "Mi znamo celu istinu."

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track