S*KSI NAVIJAČICA POSLE UTAKMICE SIPALA SO NA RANU BRAZILCIMA: Obukla brus i lateks pantalone, pa odigrala VRELI PLES za njih!
Foto: Instagram

poslala im je važnu poruku

S*KSI NAVIJAČICA POSLE UTAKMICE SIPALA SO NA RANU BRAZILCIMA: Obukla brus i lateks pantalone, pa odigrala VRELI PLES za njih!

Pop kultura -

Najpoznatija i najvatrenija hrvatska navijačica Ivana Knol oduševljena je pobedom Hrvatske nad Brazilom i činjenicom da su tom pobedom uspeli da obezbede sebi mesto u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Lepa navijačica pokazala je koliko se raduje velikom uspehu svoje reprezentacije, pa je Brazilcima poslala poruku na Instagramu.

Ona je snimila video na kome je u lateks pantalonama i grudnjaku izvela jedan od serijala plesova kojima su fudbaleri slavili pobede na terenu.

- Brazilci, igrajte golubov ples na putu kući! Hrvatska - rekla im je Ivana.

Knol, koja je osvojila titulu najlepše navijačice sveta, imala je poruku i za Nejmara koji je bio skrhan porazom i plakao na terenu, a priča se da mu je ovo poslednje Svetsko prvenstvo na kojem će igrati.

- Utakmica je bila napeta koliko sam očekivala. Očekivala sam da ćemo ići na penale, a mi smo majstori penala. Tako Brazil ide kući, a mi idemo u polufinale. I Nejmaru želim puno sreće na narednom šampionatu - rekla je Ivana za "Srpski telegraf".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Navijačica podigla majicu i izazvala delirijum - sevale gole grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track