JE L' OVO 2022. ILI 2002. GODINA?! Slavna glumica ŠOKIRALA SVET autfitom koji je trebalo da ostane DUBOKO SAKRIVEN: Šta je s njom?
Foto: NDZ / StarMax / Profimedia

svi je gledaju u šoku

JE L' OVO 2022. ILI 2002. GODINA?! Slavna glumica ŠOKIRALA SVET autfitom koji je trebalo da ostane DUBOKO SAKRIVEN: Šta je s njom?

Pop kultura -

Slavna glumica Kejti Holms na udaru negativnih kritika zbog stajlinga na crvenom tepihu koji je trebalo da ostane u ranim dvehiljaditim.

Kejti Holms
foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tviteraši ne prestaju da bruje o modnoj kombinaciji koja je sve, samo ne elegantna. Kejti je obukla korset sa davno prevaziđenom mašnom na grudima, a uz to, ni manje ni više nego farmerke. Celu kombinaciju uparila je sa sportskim crnim patikama, što je izazvalo prilično negativne komentare.

Kejti Holms
foto: Jordan Hinton/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Korisnici društvenih mreža osuli su paljbu. "Izvinjavam se, je l' ovo 2022. ili 2002. godina?!", "Šta...je ovo?", "Možda je mislila da ide samo na zoom sastanak", "Čekajte, iz koje je ovo godine?", "I dalje je lepa jedino", "Šta joj se desilo, pobogu?", glase samo neki od komentara koji kruže Tviterom.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:31

MLADA GLUMICA JE AMBASADORKA PLESA OKO ŠIPKE?! Otkrila da uživa u tome: To jeste erotično, ali u tome postoje takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track