MALA ZONE JE PORASLA I IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Napunila je 32 godine, a evo šta Jana Milosavljević kaže u ulozi koju svi VOLIMO
Foto: Printscreen

ostala u glumi

MALA ZONE JE PORASLA I IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Napunila je 32 godine, a evo šta Jana Milosavljević kaže u ulozi koju svi VOLIMO

Kultura -

Jana Milosavljević je još kao dete sa 11 godina osvojila srce publike u najgledanijem srpskom filmu svih vremena "Zona Zamfirova".

U međuvremenu, završila je glumu u Novom Sadu kod Jasne Đuričić, postala je i majka, a sada uspešno nosi repertoar Beogradskog dramskog pozorišta.

Jana Milosavljević
foto: ATA Images

Glumica danas proslavlja 32. rođendan, a čestitke joj stižu sa svih strana.

"Hvala ti što je tvoja radost, igra i sreća uvek na radost, igru i sreću svih tvojih prijatelj! Srećan ti rođendan", piše u čestitki njenog kolege Aleksandra Mede Jovanovića.

Aleksandar Meda Jovanovic
foto: Kurir

U BDP je nedavno imala premijeru "Božanstvene komedije", gde je pokazala da je i dalje u dobroj formi.

Jana Milosavljević
foto: Dragana Udovičić

Glumu je odabrala kao životni poziv, a kroz posao je pronašla ljubav svog života reditelja Filipa Gajića. Par je 2017. godine dobio sina Joakima. Kako je sama Jana jednom prilikom ispričala, ona i Filip čitavih mesec dana nakon rođenja sina nisu mogli da se dogovore oko imena koje će mu dati.

Filip Gajić
foto: Dragana Udovičić

Glumici ovo je prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika. Jana je inače ćerka muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe Galija,a ulogu male Zone dobila je uz njegovu pomoć.

Zona Zamfirova, Jana Milosavljević
foto: Printskrin

- To je bio naš najgledaniji film i moje prvo pojavljivanje pred kamerom. To je za mene, koja sam tada imala 11 godina, bilo zabavno iskustvo koje nisam shvatila previše ozbiljno. Danas mi je drago što sam bila deo te ekipe, ali ipak se nadam da će biti drugih uloga koje će me obeležiti u budućnosti - govorila je svojevremeno za Kurir Jana.

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

MLADA GLUMICA JE AMBASADORKA PLESA OKO ŠIPKE?! Otkrila da uživa u tome: To jeste erotično, ali u tome postoje takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track