ČUDAN RASPORED SPAVANJA PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON: Nikom nije baš jasna JEDNA STVAR, ali to baca novo svetlo na njihov ODNOS!
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

tajne spavaće sobe

ČUDAN RASPORED SPAVANJA PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON: Nikom nije baš jasna JEDNA STVAR, ali to baca novo svetlo na njihov ODNOS!

Pop kultura -

U palati Kensington, princ Vilijam i Kejt Midlton žive u stanu broj 1A, a nedavno je otkriven i raspored njihove spavaće sobe, što je iznenadilo mnoge obožavaoce kraljevske porodice.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Raspored prostorija kraljevske rezidencije zapravo pokazuje da Kejt i Vilijam imaju dve glavne spavaće sobe, ali je njihov smeštaj u kući mnoge zbunio, pošto se obe spavaće sobe nalaze u prizemlju.

Jedan komentar je glasio: "Kejt i Vilijam spavaju dole... zar ne bi mogli da stanu u jednu od 20 soba na spratu?" Većina prosečnih domova ima spavaće sobe na gornjim spratovima kuće, ali su u ovom slučaju rezervisani za njihovo osoblje. Njihovo osoblje uključuje i kraljevsku dadilju Mariju Terezu ​​Turion Boralo, koja radi puno radno vreme za vojvodu i vojvotkinju i brine o njihovoj deci, devetogodišnjem princu Džordžu, sedmogodišnjoj princezi Šarlot i četvorogodišnjem princu Luisu. . Iako je mnogima neobično jedan par ima dve odvojene spavaće sobe, ovo je zapravo sasvim uobičajeno u kraljevskim krugovima i među aristokratijom.

0618918913, Kensington palata, Princeza Dajana, rođendan
foto: Evening Standard / Eyevine / Profimedia

Rođaka princa Filipa, ledi Pamela Hiks, objasnila je da su aristokrate „uvek imale odvojene spavaće sobe“. Ona je takođe objasnila razloge za ovu tradiciju: "U Engleskoj su viši slojevi društva uvek imali odvojene spavaće sobe. Ne žele da ih uznemirava nečije hrkanje ili neko stalno kretanje tokom noći i remeti san".

"Ipak, kada želite, uvek možete da delite sobu. Lepo je imati izbor."

Iako obožavaoci kraljevske porodice nisu imali priliku da vide kako izgleda deo rezidencije u kojoj se nalaze spavaće sobe, kao i unutar njih, ipak su bacili pogled na druge delove palate.

Tokom posete Baraka i Mišel Obame 2016. godine, u javnost su izašle fotografije bivšeg američkog predsedničkog para u domu princa Vilijama i Kejt Midlton. Njihov salon, odnosno prostorija u kojoj ugošćuju posetioce, tipična je za palatu, sa nameštajem sa cvetnim šarama, zlatnim detaljima i puno antikviteta.

princ Vilijam, Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Džordž
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je lokacija njihovih spavaćih soba neobična, ono što je iznenađujuće normalno je da su dečije sobe opremljene nameštajem Ikea. Navodno su izabrali ovaj poznati švedski brend zbog trajnosti proizvoda.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track