SLAVNOG KUVARA RAZAPELI NA MREŽAMA POSLE POBEDE ARGENTINE NA SVETSKOM PRVENSTVU: Prozivaju ga i kažu da to nije smeo da URADI!
Foto: Printscreen

nije prvi put

SLAVNOG KUVARA RAZAPELI NA MREŽAMA POSLE POBEDE ARGENTINE NA SVETSKOM PRVENSTVU: Prozivaju ga i kažu da to nije smeo da URADI!

Pop kultura -

Poznati turski kuvar Nusret Gokče, poznatiji kao Salt Be (Salt Bae), bio je na ceremoniji zatvaranja Svetskog prvenstva u Kataru.

Na Instagramu je objavio nekoliko fotografija i videa na kojima drži trofej Svetskog prvenstva.

Slavni kuvar zbog toga je izazvao mnoštvo negativnih reakcija jer je trofej Svetskog prvenstva u fudbalu dopušteno da dodirnu samo odabrani - pobednici Svetskog prvenstva i šefovi država.

Ljudi ga nisu štedeli u kometarima ispod fotografija i videa, a neki su ga optužili i da samo traži pažnju, kao i da je zapravo navijao za Francusku.

Prema podacima na FIFA-inoj stranici, trofej od 18-karatnog zlata procenjuje se na oko 20 miliona američkih dolara.

Inače, turksi kuvar nije jedina slavna osoba koja je prekršila pravilo. Rijana je 2014. godine uzela trofej na pobedničkoj zabavi reprezentacije Nemačke. Na istoj zabavi su supruge, partnerke, devojke i deca pobjedničke reprezentacije dodirivali ovaj trofej, piše Index.hr.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:43

KATAR PUN KONTROVERZI! Fudbalski sudija o nesuglasicama FIFA: Najveći sponzor je zabranjen za konzumaciju i odluka o LGBT traci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track