SVI PRISUTNI SU BILI NA IVICI SUZA! Poznati glumac, prvi put OTKRIO javnosti, OVU do sada, NEPOZNATU PESMU Zorana Radmilovića
Foto: kurir tv

nebojša milovanović

SVI PRISUTNI SU BILI NA IVICI SUZA! Poznati glumac, prvi put OTKRIO javnosti, OVU do sada, NEPOZNATU PESMU Zorana Radmilovića

Pop kultura -

U studiju Kurir TV u današnjoij emisiji Pusti brigu gostovao je Nebojša Milovanović i za gledaoce otkrio zanimljivosti iz svog privatnog i javnog života.

Nebojša Milovanović
foto: kurir tv

Naime, nakon što je podelio tajnu stajlinga koji je prezentovao za gledaoce i prisutne u studiju, Milovanović je otkrio da i njegova šestočlana porodica slavi svetog Nikolu.

Nebojša Milovanović

Glumac Nebojša Milovanović (44) i njegova supruga Tijana (39) dobili su pre šest meseci četvrto dete, sina Andriju. Tako je u porodici napravljen balans: tri dame, kćerke Vera (6,5) i Nada (2,5) i mama Tijana, i tri gospodina, sinovi Stojan (4) i Andrija i tata Nebojša. Dramski umetnik otkrio je da je život s četvoro dece uvek uzbudljiv i zanimljiv, kao i da nijedno od njih nije ljubomorno.

Poznati glumac podelio je poslovne planove po pitanju aktuelnih predstava na glumačkoj sceni, pa je u centar stavio poeziju, kroz parafrazu Zorana Radmilovića.

- Zoran Radmilović je voleo da kaže da smo mi glumci provodnici između pesnika i publike, i da svi treba da puste da pesma prođe kroz nas, pa da publika sudi o pesniku. Ima ona jedna divna njegova pesma, koju nikad nije objavio, "Dve male ptice" - ispričao je Milovanović.

01:41

Nebojša Milovanović recituje u Kurir TV

Zatim je izrecitovao prelepu pesmu, nepoznatu javnosti, koju je napisao Radmilović:

- "Draga gospođo učiteljice! Ne začudite se ovom pismu kasnom. Podsetiše me na vas dve male ptice. Ja se setih vaših priča punih ljubavi za ptice nevine i slabe, zbog kojih smo, zbog svake praćke i kamička, klečali dugo ispred table... Gospođo, to je u najmanju ruku junaštvo dostojno poštovanja, učiti nekog ljubavi, u huku strašnog rata... "

Nakon upečatljivo predstavljene pesme, koja govori o poštovanju prema učiteljici i jednom ratnom životu, Milovanović se osvrnuo na prethodna dešavanja u Srbiji, i prosvetne radnike koji pate i nepravedno su skrajnuti na društvenoj lestvici.

- Znamo šta se dešava i kakav je odnos prema njima, tako da mislim da nikad nije suvišno da se kaže jedan deo ljubavi i poštovanja koji treba da budu na visokim lestvicama u našem društvu - rekao je Milovanović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja