ONA JE JEDINA SRPSKA MISICA KOJOJ JE ODUZETA TITULA: Nestala je s KRUNOM od 5.000 €, a evo čime se danas bavi i kako izgleda
Foto: Printscreen YouTube

možda niste znali

ONA JE JEDINA SRPSKA MISICA KOJOJ JE ODUZETA TITULA: Nestala je s KRUNOM od 5.000 €, a evo čime se danas bavi i kako izgleda

Pop kultura -

Srpkinja Nikolina Bojić iz Apatina, 2012. godine proglašena je za Miss Srbije, kada je imala svega 25 godina. Međutim, ubrzo nakon toga oduzeta joj je kruna, ali i titula misice, kada se ispostavilo da je zapravo udata.

Problem je nastao, zbog pravila takmičenja, koja tvrde da nijedna učesnica izbora za mis ne sme da bude u braku. Nakon tog skandala, doslovno je nestala, a svi se pitaju gde je ona sada.

Srpksa lepotica našla se u centru skandala kada su isplivale njene provokativne fotografije, a nakon toga se posumnjalo (što je kasnije i potvrđeno) da je u braku sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem.

Međutim, ispostavilo se i da je lepa Nikolina preskočila da otkrije još jednu informaciju. Ona je na takmičenju rekla da je fitnes instruktorka, a ispostavilo se da u tom trenutku bila kuvarica u restoranu u Apatinu. Naknadno zaista jeste upisala Višu školu za fitnes, ali to joj nije pomoglo da vrati titulu.

Nakon što je postala tema svih medija, lepa misica je završila u Hitnoj pomoći, jer joj je pozlilo. Povukla se na oporavak u Minhen, a spekulisalo se da je sa sobom ponela i krunu koja je bila vredna 5.000 evra.

U Minhenu je dala sve od sebe da se povuče iz javnosti, pa je pobrisala i sve naloge na društvenim mrežama, a negde u tom periodu stigla je i zvanična potvrda da jeste u braku sa Frenkom.

U novembru 2012. Nikolina je predala krunu Aleksandri Doknić, a organizatori su insistirali da sada bivša misica plati i odštetu od čak 50.000 evra.

Ubrzo nakon toga smirile su se strasti na sceni i Nikolina i Frenk su mogli slobodno da se pojave u javnosti. Oni su 2013. godine napravili svadbu u Apatinu, a i danas, sudeći po njenom Instagram profilu, uživaju u svojoj ljubavi.

Nikolina i Frenk danas žive u Montrealu u Kanadi. Ona se i dalje bavi fitnesom i modelingom, rodila je četvoro dece. Na figuri i lepoti pozavidele bi joj mnoge devojke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

12:56

Misica Anja Radić o izboru za mis i srpskoj kulturi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track