OVO JE APSOLUTNO ODVRATNO: Adel novim potezom navukla GNEV fanova! Niko ne može da veruje dokle je otišla! Van svake pameti!
Foto: Printscreen/Instagram

SAMO RETKI OVO MOGU DA PRIUŠTE

OVO JE APSOLUTNO ODVRATNO: Adel novim potezom navukla GNEV fanova! Niko ne može da veruje dokle je otišla! Van svake pameti!

Pop kultura -

Obožavatelji jedne od najpopularnijih i najuspešnijih pevačica današnjice, Adel, ostali su u šoku i užasnuti nakon što su čuli vest da cena paketa VIP ulaznice za njenu rezidenciju u Las Vegasu i trku Formule 1 iznosi vrtoglavih 5 miliona dolara.

Pometnja je nastala nakon što su u prodaju puštene ulaznice za Las Vegas Grand Prix, za koji cena standardnih ulaznica iznosi 2.000 funti. Luksuzni VIP paket uključivaće 12 ulaznica za klub Paddock, pet noćenja u hotelu Nobu Sky Villa, privatnu večeru s kuvarom Nobu Matsuhisom i 24-satnog batlera i dve ulaznice za Adelinu rezidenciju u hotelu Caesars Palace, ali i trku Formule 1.

Dok su se vesti o skupom paket-aranžmanu proširile, mnoštvo obožavatelja Adel oglasilo se društvenim mrežama i raspisalo se o ceni ulaznica - i činjenici da su uključene samo dve ulaznice za njen nastup.

"Apsolutno je odvratno što F1 uopšte ovo dopušta! Zašto bih uopšte gledao trku u SAD, kad mogu da gledam u Evropi za mnogo manju cenu?", "Ovo je tako smešno! Ljutim se što su u paketu samo dve karte za Adelinu rezidenciju u Caesar's Palace? Treba nam 12! Popravi to!", "Dakle, za 5 miliona dolara možete da odvedete 11 gostiju na F1, a onda njih deset se izvinjavate što nemate karte za njenu rezidenciju", neki su od komentara.

Inače, ovih dana je otkriveno da je Adel zaradila impresivnih 11,5 miliona funti u protekloj godini, i to zahvaljujući objavljivanju novog albuma i otvaranju svoje rezidencije u Las Vegasu.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

03:20

ISTINA KONAČNO ISPLIVALA: Pevačica otkrila da li je Toma Zdravković bio ZALJUBLJEN u nju! Rekao je SADA SI MOJA ILI NIČIJA VIŠE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track