VARAO ŽENU S NJOM, PA MORAO DA PLATI 38 MILIJARDI DOLARA: Najfatalnija LJUBAVNICA po CIČI ZIMI šeta BEZ BRUSHALTERA! (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

VIŠE NE KRIJU LJUBAV

VARAO ŽENU S NJOM, PA MORAO DA PLATI 38 MILIJARDI DOLARA: Najfatalnija LJUBAVNICA po CIČI ZIMI šeta BEZ BRUSHALTERA! (FOTO)

Pop kultura -

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu, 58-godišnji Džef Bezos, i njegova partnerka, 53-godišnja novinarka Loren Sančez, već nekoliko dana uživaju na zimovanju u Aspenu.

Fotografi ih prate u stopu dok uživaju u zimskim radostima, pa su ih tako i ovog puta uslikali kako sa svojim obezbeđenjem šetaju nasmejani. Bez obzira na minuse i zimske uslove, dok je Bezos izašao u zimskoj jakni, njegova draga je odabrala sivi džemper, a jasno je bilo da ispod njega ne nosi brushalter.

Džef Bezos, Loren Sančez
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, iako su u vezi od 2019. godine, tek su nedavno u javnosti počeli da se pojavljivaju zajedno, a već je dobro poznato da se Bezos u Loren zaljubio dok je još bio u braku s Mekenzi Skot, s kojom je dobio i četvoro dece. U to vreme, Loren je bila udata za izvršnog direktora holivudske agencije WME, Patrika Vajtsela.

Džef Bezos, Loren Sančez
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

I dalje se ne zna kada su tačno započeli svoju ljubavnu vezu, ali ono što je svima poznato je to da se Džef razveo od bivše supruge zbog Loren 2019. godine. Radilo se o jednoj od najskupljih brakorazvodnih parnica svih vremena, a kako bi namirio svoju bivšu, Džef je morao da isplati Mekenzi 38 milijardi dolara.

Loren Sančez
Loren Sančezfoto: Profimedia

Bezosa je s Loren upoznao njen tadašnji suprug, a preljubnici su se godinama viđali iza leđa svojih partnera. Upravo su ih zato nazvali najpoznatijim ljubavnim četvorouglom jer su bili bliski porodični prijatelji.

Kad su celom svetu priznali da se vole, Džef se vidno nabildovao u teretani, a Loren je počela da preteruje s operacijama, zbog čega je mnogi danas upoređuju s voštanom figurom. Par se navodno i verio, a glasine je pokrenuo ogroman dijamantski prsten na njenoj ruci.

Mekenzi Skot i Džef Bezos
Mekenzi Skot i Džef Bezosfoto: Profimedia

Iako je Bezos brak raskinuo zbog sadašnje devojke, ni Mekenzi nije dugo očajavala. Dve godine nakon razvoda, udala se za učitelja iz Sijetla, Dena Džueta, ali toj romansi došao kraj u septembru ove godine. Navodno su se već dogovorili oko podele imovine, a razvod je inicirao Den. Iako verovatno neće dobiti gotovo ništa od bogatstva bivše žene, odlučio je da se razvede zbog "nepomirljivih razlika".

Džef Bezos
foto: Profimedia / AHMET SEL/SIPA

O problemima u njihovom braku počelo je da se šuška već u martu prošle godine, kada je Mekenzi sklonila Denovo ime sa svojih udruženja za humanitarnu pomoć, a kojima je ona jako posvećena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

MAJA MARINKOVIĆ SKINULA BRUSHALTER, SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Rijaliti učesnica snimkom RASPLAMSALA MAŠTU jačem polu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track