PRINC VILIJAM URLAO NA MEGAN MARKL S UPERENIM PRSTOM: Zbog rečenice koju je uputila Kejt nastao HAOS! Nazvao je NEVASPITANOM
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

ISPLIVAVAJU DETALJI

PRINC VILIJAM URLAO NA MEGAN MARKL S UPERENIM PRSTOM: Zbog rečenice koju je uputila Kejt nastao HAOS! Nazvao je NEVASPITANOM

Pop kultura -

Princ Vilijam je pobesneo, te ljutito kritikovao Megan Markl tokom sastanka koji je bio organizovan da popravi odnos među braćom i njihovim suprugama.

Naime, kako prenosi Daily Mail, princ Vilijam je izgubio kontrolu kada je Megan Markl uputila isuviše otvoren komentar njegovoj supruzi, Kejt Midlton.

Kejt Midlton, princ Vilijam, princ Hari, Megan Markl
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Burni sastanak održan je 2018. godine, kada su se Megan i Hari vratili s medenog meseca u Africi, a princ Vilijam i Kejt Midlton su ih pozvali u Kensingtonsku palatu kako bi izgladili napete odnose.

Razgovor uz čaj i kolačiće, koji je bio zamišljen kao pomirenje, ubrzo se pretvorio u još jedan sukob, a opisao ga je princ Hari u svojim memoarima "Spare", čiji su odlomci procurili pre objave knjige, koja je planirana za 10. januar.

Kejt Midlton, Megan Markl
foto: Profimedia

Naime, Kejt je na sastanku tražila Megan izvinjenje zbog reči koje joj je uputila nekoliko nedelja pre toga, a u kojoj je vojvotkinja od Saseksa implicirala da su Kejt hormoni posle porođaja uticali na pamćenje.

"Da, sećam se, zaboravila si nešto, a ja sam rekla da nije važno, da je to zbog trudnoće. Zato što ste upravo dobili dete. Zbog hormona", rekla je Megan, što se Kejt nije dopalo, pa joj je uzvratila: "Nismo dovoljno bliske da bi pričala o mojim hormonima".

Princ Vilijam
foto: Profimedia

Megan se branila da ona tako razgovara sa svojim prijateljima, a onda se u raspravu ubacio Vilijam, koji je Megan u lice rekao da je nevaspitana, a potom i uperio prst u nju i rekao joj: "Ovde se takve stvari ne rade", ali tu se drama nije zaustavila

Megan Markl je odsečno uzvratila princu: "Ako nemaš ništa protiv, ne upiri prstom više u moje lice".

princ Hari
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

"Meg je objasnila da nikada nije namerno uradila ništa što bi uvredilo Kejt i zamolila je da joj kažu ako jeste, kako bi mogla da izbegne ponavljanje takve greške", napisao je Hari u svojim memoarima, pokušavajući da odbrani svoju suprugu.

(Kurir.rs/ Daily Mail)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track