SLAVNA PEVAČICA U VEZI SA MUŽEM I ŽENOM?! Bila na ČUDNOM odmoru sa poznatim parom, sad sve ŠOKIRALA ponašanjem prema MALOJ sestri
Foto: Profimedia

zanimljivo

SLAVNA PEVAČICA U VEZI SA MUŽEM I ŽENOM?! Bila na ČUDNOM odmoru sa poznatim parom, sad sve ŠOKIRALA ponašanjem prema MALOJ sestri

Pop kultura -

U Los Anđelesu se održala 80. dodela Zlatnih globusa, a pristutvovao je svako ko nešto znači u industiji zabave tzv. Tinzeltauna.

Među njima, prisutna je bila i pevačica Selena Gomez (30) koja je sa sobom povela mlađu sestru, 9-godišnju Grejsi. Prošli je put to učinila 2019. godine na premijeri "Snežnog kraljevstva 2".

Selena Gomez
foto: George Pimentel / Shutterstock Editorial / Profimed

Pevačica je nosila crnu Valentino kreaciju sa dramatičnim ljubičastim rukavima, uskladila je s crnim sandalama, a kosu je podigla u visoki rep.

Inače, Selena je imala 20 godina kada je njezina majka, Mendi Tifej, dobila Grejsi sa partnerom Brajanom, Seleninim očuhom.

"Stvari stavlja u perspektivu. Zapravo, gledam kako ova mala osoba raste u ljudsko biće. Nema boljeg osećaja na svetu. Na neki način se osećam kao roditelj", rekla je Selena jednom prilikom.

Grejsi je sa sestrom pozirala u pravoj "princeza-haljini" zlatne boje, a uz nju je nosila još i zlatnu torbicu i cipelice.

Ipak, mnogi su komentarisali situaciju koja se dogodila za njihovim stolom za vreme dodele nagrada. Naime, pred kamerama su se poljubile u usta, a to je izazvalo brojne komentare onih koji ne podržavaju takav način interakcije i bliskosti unutar porodice. Mnogi su bili zgroženi.

Selena Gomez
foto: HFPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brojne zvezde doživele su takve osude javnosti, pogotovo porodica Bekam, tačnije Dejvid i Viktorija, koji najmlađe dete Harper Seven redovno ljube u usta.

Inače, Selena je na dodelu stigla nakon kratkog novogodišnjeg putovanja upravo s bračnim parom Bekam-Pelc. Naime, paparaci su odmah na aerodromu u Meksiku primetili zanimljiv trojac, Selenu, Bruklina i Niklu, jer do tada niko nije znao da se oni uopše druže.

Trojac je tako uhvaćen kako uživa na plaži, na jahti i kako ulaze u luksuzni hotel u kom su bili smešteni. Iako su svi inicijalno mislili da se samo radi o još jednom selebriti prijateljstvu, u jednom se trenutku je krenulo da se šuška da se radi o malo drugačijoj vrsti odnosa.

Selena Gomez
foto: Profimedia

Naime, trojac je sam sebe opisao kao "throuple" odnosno trojku i to javno, kroz Seleninu objavu na Instagramu. Objavila je tako fotografiju na kojoj se svi troje grle i napisala da je u redu da ih svi zovu parom što je mnoge navelo da pomisle da su u nekoj vrsti emotivne ili seksualne veze, ali od ovog trojca nije stigao demant, a ni potvrda.

Mnogi su komentarisali kako zasigurno pronalaze utehu jedni u drugima - Nikola i Bruklin zbog navodne svađe s njegovom majkom, a Selena zbog teške prošlosti koja je i dalje prati u stopu.

Naime, u poslednjih 6 godina svog života, Selena je prošla kroz bolni raskid sa Džastinom Biberom, svojom tinejdžerskom ljubavi, a koji se kasnije oženio sa Hejli Biber. Zbog slomljenog srca Selena je završila u centru za mentalno zdravlje i imala je slom živaca.

Uz to, dijagnostikovan joj je bipolarni poremećaj i lupus, pa je zbog lošeg mentalnog zdravlja morala da otkaže turneju. O svim traumama dodatno je progovorila za časopis "The Rolling Stone" i šokirala javnost iskrenom ispovešću koja slama srce.

Selena Gomez
foto: Profimedia

"Biću vrlo otvorena sa svima u vezi ovoga: bila sam u četiri centra za lečenje', otkrila je Gomez u intervjuu. "Mislim da mi je u ranim dvadesetima počeo da slabi kompas za realnost, tada sam počela da se osećam kao da ne kontrolišem šta osećam, bilo to jako dobro ili jako loše", rekla je.

Njene faze povišenog ili pak mračnog raspoloženja trajale su nedeljama ili mesecima i ne bi mogla da upre prstom u to šta bi ih izazvalo. Ponekad danima nije mogla zaspi.

Selena Gomez
foto: Craig Blankenhorn/Hulu / Hollywood Archive / Profimedia

- Lekari su mi konstantno menjali lekove u nadi da će nešto pomoći. U jednom trenutku više ništa nisam osećala. Imala sam osećaj da više ni ne postojim, kao da sam nestala - opisala je Selena koja je odlučila da napusti kliniku i proces lečenja započne kod psihijatra.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:12

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track