OŽENIO SE KANJE VEST: Reper se venčao U TAJNOSTI, a evo ko je njegova NOVA IZABRANICA! Kažu da je PRESLIKANA Kim Kardašijan
Foto: EPA/MICHAEL REYNOLDS

NOVI ŠOK POTEZ

OŽENIO SE KANJE VEST: Reper se venčao U TAJNOSTI, a evo ko je njegova NOVA IZABRANICA! Kažu da je PRESLIKANA Kim Kardašijan

Pop kultura -

Slavni reper Kanje Vest mesecima unazad javno kuka kako ne može da preboli bivšu suprugu, Kim Kardašijan. Međutim, dok je jadikovao, uporedo se viđao i s drugim ženama, a sada se i oženio!

Vest je naime pre nekoliko dana viđen u društvu misteriozne plavuše na Beverli Hilsu, i dok su mediji nagađali da je reč o njegovoj novoj devojci, ispostavilo se da mu je to supruga!

Kanje Vest
foto: Profimedia

Kako prenosi TMZ, par je imao svojevrsnu ceremoniju venčanja kako bi obeležili i proslavili svoju ljubav, ali s druge strane nisu podneli venčani list kako bi brak učinili i zakonski važećim.

Nova ljubav slavnog muzičara je Bjanka Ćensori, diplomirani arhitekta, koja je već nekoliko godina zaposlena kao dizajner u njegovoj kompaniji Yeezy. Uprkos tome što brak nije legalan, Kanje navodno tretira Bjanku kao zakonitu suprugu, a oboje nose i burme, koje simbolizuju njihovu posvećenost jedno drugome.

Bjanka Ćensori
foto: Printscreen Instagram

Ova mlada dama ugasila je društvene mreže nakon što se pročulo za sreće vesti, ali na jednoj od retkih njenih fotografija koje trenutno mogu da se pronađu jasno je da podseća na Kim Kardašijan.

Inače, zanimljivo je da je pevač u decembru objavio novu pesmu "Censori Overload", a tek sada je jasno da je reč o odi njegovoj novoj supruzi, s obzirom da samo ime pesme sadrži njeno prezime. "A Biblija jasno kaže; ja ne mogu da imam seks pre braka", stihovi su ovog hita koji možda i obrazlaže njegovu iznenadnu odluku.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Podsetimo, u toku prošle godine Vest je viđen u javnosti sa desetak različitih devojaka, ali čini se da je u 2023. rešio da uđe kao čovek sa jednom ženom.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja