ĆERKA KRALJA POPA BIĆE SAHRANJENA PORED SINA: Lisa Meri Prisli nikad nije prežalila njegovo SAMOUBISTVO, a počivaće pored njega!
Foto: EPA/Jimmy Morris

ovo su detalji sahrane!

ĆERKA KRALJA POPA BIĆE SAHRANJENA PORED SINA: Lisa Meri Prisli nikad nije prežalila njegovo SAMOUBISTVO, a počivaće pored njega!

Pop kultura -

Ćerka popularnog pevača Elvisa Prislija, Lisa Meri Prisli, preminula je juče u Kaliforniji u 54. godini, a biće sahranjena pored svog sina Bendžamina u Memfisu.

Detalje o sahrani Lise Meri Prisli objavio je Holivud Reporter. Bendžamin Kio imao je 27 godina kada je 2020. počinio samoubistvo. Pevačica se nikada nije oporavila od tog gubitka.

Lisa Meri Prisli
foto: Printscreen YouTube

Na imanju gde će biti sahranjena Lisa nalazi se čuvena vila njenog oca Elvisa Prislija Grejslend koja će pripasti njenim ćerkama, bliznakinjama Finli i Harper Vivijen i ćerki Rajli Kio.

Bendžamin je sahranjen u Meditacijskom vrtu uz svoju porodicu, dedu Elvisa Prislija, prabaku Gladis Pirsli, pradedu Vernona Prislija i čukunbaku Mini Mej Prisli, navodi Dejli mejl.

Lisa Meri Prisli preminula je nakon što je prebačena u bolnicu u Kaliforniji usled srčanog zastoja, pretpostavlja se da je uzrok smrti srčani udar. Bila je jedino dete Elvisa Prislija kog je muzička legenda dobila sa Prisilom Prisli koja je saopštila vest o smrti svoje ćerke.

Lisa Meri Prisli, Lisa Prisli
foto: Jon Kopaloff / AFP / Profimedia

Uz Lisu je u momentu kada je došlo do srčanog zastoja bio njen bivši suprug Deni Kio, sa kojim je dobila Bendžamina i Rajli. Razveli su se pre više decenija, ali su posle njenih brojnih emotivnih brodoloma ponovo živeli zajedno.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:57

TEA TAIROVIĆ ODGOVARA NA ŠKATLJIVA PITANJA! Pevačica ponosno pokazuje atribute u tesnoj suknji! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track