STIDIM SE UMESTO NJE! Komšije dale svoj sud o TRUDNOĆI Anđelke Prpić! Imali svašta da poruče: Kako je nije SRAMOTA od bivšeg?!
Foto: Printscreen TV Prva

to im ne liči na nju!

STIDIM SE UMESTO NJE! Komšije dale svoj sud o TRUDNOĆI Anđelke Prpić! Imali svašta da poruče: Kako je nije SRAMOTA od bivšeg?!

Pop kultura -

Glumica Anđelka Prpić našla se u centru medijske pažnje nakon vesti da je u drugom stanju, a da dete čeka sa nekadašnjim dobrim prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića.

Harizmatična glumica uživa u trudnoći, a njen partner Marko Ž. i ona sa nestrpljenjem iščekuju da dete dođe na svet.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen RTS

Komšije su sada prokomentarisale Anđelkinu situaciju i dok su neki hvali ovu glumicu, drugi su osuđivali njen izbor partnera.

- Stalno je u nekoj žurbi i juri kad je sretnem. Stvarno nisam zagledala u stomak, ali drago mi je ako je to tačno. Deca su blagoslov i najlepši dar od Boga - kaže jedna starija komšinica iz ulaza u kojem živi Prpićeva.

U marketu koji se nalazi preko puta Anđelkine zgrade popričali smo sa dve prodavačice koje su imale samo lepe reči upućene na njen račun.

- Dolazi kod nas da kupuje, većinom sama, ali viđamo je i sa sinom. Slatka je ona ženica baš. Uvek je prijatna i nasmejana - rekla e jedna radnica, dok se druga nadovezuje:

- Pročitala sam na nekom portalu vest da je trudna sa kumom. Iskreno ne verujem u to, ne deluje mi kao žena koja bi završila u krevetu sa najboljim prijateljem bivšeg partnera. Nisam njen fan, ali je stvarno gotivim. Drago mi je kad dođe ovde kod nas, unese neku vedrinu.

Anđelka Prpić
foto: Damir Dervišagić

- Je l’ se šalite? Kakva sramota za jednu glumicu poput nje. Imao sam visoko mišljenje o njoj, obožavam da je gledam u serijama. Znam je iz viđenja. Iskreno šokiran sam i stidim se umesto nje - oštro je osudio komšija iz kraja.

- Sretnem je ponekad tu kod ulaza javimo se jedno drugom i to je sve sto znam i imam da kažem o njoj. S kim spava to je njena stvar- poručio je momak koji Anđelku povremeno sreće u kraju.

- Ma mene ako pitate, sve te glumice i pevačice su danas žene koje nemaju baš previše stida. Možeš misliti trudna sa drugom bivšeg muža. Kako je nije blam od bivšeg partnera? On je zaista divan čovek. Ne znam kakvo je ovo vreme došlo zaista, u moje vreme zaista nije bilo baš ovako - istakao je ljutito još jedan njen komšija za "Blic".

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:22

Anđelka Prpić u nekoliko rečenica pokazala koliko je skromna, ALI I ŠTA RADI KADA JOJ PRIĐU LJUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track