POČINJE SNIMANJE FILMA O DŽEJU: Dva mlada glumca u trci za glavnu ulogu! Znamo ih iz hit serija, a evo šta će morati da URADE
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Ilustracija

Saznajemo

POČINJE SNIMANJE FILMA O DŽEJU: Dva mlada glumca u trci za glavnu ulogu! Znamo ih iz hit serija, a evo šta će morati da URADE

Kultura -

Denis Murić i Amar Ćorović glavni su konkurenti da igraju pevača Džeja Ramadanovskog u novom filmu "Nedelja", saznaje Kurir.

Petar Benčina, film Toma
foto: PROMO/Aleksandar Kujučev

Nakon Tome Zdravkovića, svoju priču dobiće velika balkanska zvezda koja nas je prerano napustila 6. decembra 2020. godine. Scenario je napisao Stefan Bošković, a reditelj Nemanja Ćeranić priprema se za snimanje i još treba da izabere glavnog glumca.

Reditelj Nemanja Ćeranić
Reditelj Nemanja Ćeranićfoto: Nemanja Nikolić

U filmu će autori prikazati Džejovo detinjstvo i period kada je bio u domu za nezbrinutu decu. Odlučili su da glavnu ulogu igra nepoznati romski dečak, koga će da izaberu na kastingu, ali u kasnijim godinama će ta odgovornost pripasti Denisu ili Amaru.

Denis Murić
foto: ATA images

Denis je u svet glume zakoračio kao dete u filmovima "Ničije dete" i "Enklava". Mladog naturščika već tada videli su kao naslednika Slavka Štimca, što je opravdao filmom "Zlatni dečko", kad je nagrađen gran-prijem za najboljeg glumca na Filmskim susretima u Nišu. Za ulogu Džeja sigurno ga je preporučila uloga Rame u filmu i seriji "Toma".

Amar Ćorović
foto: Dragana Udovičić

Nakon što je završio glumu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, mladi i perspektivni glumac Amar Ćorović počeo je da gradi karijeru u mnogim pozorišnim predstavama, ali i pred kamerom. Svoj doprinos dao je serijama "Tajne vinove loze" i "Složna braća: Next Đeneration".

Iako bi obojica fizički mogli da se transformišu i podsete na pevača, za film će morati da se ošišaju.

Za proveru naših saznanja pozvali smo reditelja Nemanju Ćeranića, koji se do zaključenja broja nije javljao na naše pozive.

Džej Ramadanovski
foto: ATA images

Džej Ramadanovski za života je stekao mnogo prijatelja, ali među najbližima su mu bili Miodrag Mića Sovtić i njegova supruga Anica Dobra. Nažalost, pokojni pevač nije uspeo da ostvari jednu od svojih najvećih želja - da napiše knjigu "Bela žena", a potom i da snimi film, u kom bi glavnu ulogu imala upravo ova glumica, u koju je ceo Dorćol bio zaljubljen. Film o njegovom životu sada će konačno biti snimljen, a nosi naslov po njegovom najvećem hitu "Nedelja".

Kurir.rs

Bonus video:

14:43

DŽEJ KAO MILIONER IZ BLATA! Šaban počeo karijeru na GOLOM OTOKU! Bulić i Trivan otkrili šta nas čeka u novim FILMOVIMA O POZNATIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track