PREPOZNAJTE LI DEVOJČICU SA SLIKE?! Devedesetih je ŽARILA I PALILA modnom scenom i važila je za najlepšu ženu na svetu! (FOTO)
Foto: Printscreen

znate li ko je?

PREPOZNAJTE LI DEVOJČICU SA SLIKE?! Devedesetih je ŽARILA I PALILA modnom scenom i važila je za najlepšu ženu na svetu! (FOTO)

Pop kultura -

Kejt Mos (49) je devedesetih važila za jednu od najuspešnijih manekenki na svetu, a otkrili su je modni agenti kada je imala samo 14 godina.

Kada je Kejt Kejt Mos postala jedna od najpoznatijih britanskih manekenki devedesetih, omiljeno lice Kalvina Klajna, ali i drugih poznatih dizajnera, nije trebalo dugo da joj slava udari u glavu.

Kejt Mos
foto: TOT / Goff Photos / Profimedia

Noćni izlasci, podstaknuti alkoholom i drogom, narušili su njen imidž, a fotografije, uključujući i jednu od njenih šmrkanja kokaina, preplavile su medije. Nakon određenog perioda ostavila je takav život iza sebe i okrenula se zdravom načinu života.

Mos je od 1994. do 1998. bila u vezi sa glumcem Džonijem Depom, sa kojim ima ćerku Lilu Grejs Mos-Hek, rođenu 2002. godine. Kejt se potom udala za Džejmija Hinsa, gitaristu grupe "The Kills" od kog se razvela 2016. godine, a od tad je u vezi sa nemačkim aristokratom i fotografom Nikolajem fon Bizmarkom.

Sada se pojavila i slika kako je izgledala kada je bila devojčica i ta fotografija očarala je ceo svet.

(Kurir.rs/Azra.ba)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track