SRPKINJA IZDOMINIRALA NA DOGAĐAJU NA KOME JE MEGAN MARKL ZABRANJENA: Zablistala na crvenom tepihu, a evo šta je obukla (FOTO)
Foto: Profimedia

ČESTO JE NA HOLIVUDSKIM DOGAĐAJIMA

SRPKINJA IZDOMINIRALA NA DOGAĐAJU NA KOME JE MEGAN MARKL ZABRANJENA: Zablistala na crvenom tepihu, a evo šta je obukla (FOTO)

Pop kultura -

Svečanosti u Los Anđelesu, kojom je najavljena predstojeća dodela BAFTA nagrada, koja će se održati 19. februara u Londonu, prisustvovale su brojne svetske zvezde. Gošća događaja bila je i svetski poznata Srpkinja Nina Seničar, koja je prethodne godine napravila blistav niz modnih izdanja na crvenom tepihu u Holivudu.

Čuvena Novosađanka Nina Seničar pojavila se u društvu supruga, uspešnog američkog glumca Džeja Elisa.

Nina Seničar
foto: Lisa OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nina je tokom prethodne godine sa stilom držala korak sa svetskim zvezdama, a neretko je bila među najbolje odevenim zvanicama u nimalo lakoj konkurenciji, piše Blic Žena.

Na svečanosti u Los Anđelesu nosila je elegantno odelo koje je i modni klasik i ultimativni trend duže vreme. Ove sezone nose se upravo modeli ovakvog dezena dok je siva boja pravi modni hit.

Sa odelom sa kojim ne možete da pogrešite sjajno su se uklopile salonke, kao i elegantni rep i šminka koja je naglasila Nininu lepotu.

Nina Seničar
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neko ko takođe ima dosta stila jeste suprug poznate glumice i voditeljke Džej Elis. Mnogo puta pratio ju je na crvenom tepihu u savršenim odelima, a ovaj put pojavio se u sportsko-elegantnoj modnoj varijanti.

Nina Seničar i Džej Elis u braku su od 2022. godine, imaju ćerku Noru Grejs Elis (3), a američki glumac sa razlogom zaslužuje da bude proglašen za najzgodnijeg srpskog zeta.

I dok su Nina i Elis bili dobrodošli na BAFTA događaju u Los Anđelesu, organizatori su u širokom luku zaobišli Megan Markl i princa Harija, piše "Page six".

Megan Markl
foto: Mayer RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Organizatori su odlučili da bi bila užasna ideja pozvati ih. Milsili su da bi to bila PR katastrofa", rekao je konsultant dobrotvorne organizacije za "The Sun".

Na dodeli BAFTA nagrada Kejt Midlton i princ Vilijam koji je jedan od pokrovitelja događaja, uvek su rado viđeni gosti. Zbog svih razmirica između Megan, Harija i dvora, zaokruženih nedavno objavljenim memoarima princa "Spare", odluka je bila više nego očekivana pa i logična.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:38

NINA SENIČAR FATALNA JE I U KUHINJI: Jedan poznati specijalitet još se nisam usudila da spremim! SANJAM DA ŽIVIM NA SALAŠU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track