NA GRUDIMA TRAČICE, A UMESTO GAĆICA TETOVAŽA: Starleta došla na događaj u PROVIDNOM KOMBINEZONU i svi su gledali u JEDNU STVAR!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

LUDILO

NA GRUDIMA TRAČICE, A UMESTO GAĆICA TETOVAŽA: Starleta došla na događaj u PROVIDNOM KOMBINEZONU i svi su gledali u JEDNU STVAR!

Pop kultura -

Svetski poznata starleta Kejti Prajs, koja se podvrgnula višestrukim estetskim zahvatima, privukla je pažnju tokom izlaska.

Naime, paparaci su je ulovili u providnom kombinezonu ispod kog su se nazirale lepljive trake na bradavicama, ali jedan detalj nikako nije mogao da prođe neprimećeno.

Fotografi su je uslikali i tokom ulaska u auto, gde je bilo vidljivo da Kejti ispod kombinezona ne nosi donji veš, već se kroz providne delove ističe samo njena tetovaža u obliku mašne.

Kejti Prajs
foto: BDC Images / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Visoke šljokičaste čizme i srebrne viseće minđuše u obliku srca dodatno su začinile celokupni modni odabir.

Inače, starleta je poznata po odlasku na plastične operacije, kojima ni sama ne zna broj, dok je članovi porodice preklinju da prestane sa zahvatima, ali bezuspešno.

"Česti odlasci na plastične operacije, kao što Kejti to radi, povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi u najgorem slučaju mogla da je ubije", objasnio je hirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Kejti Prajs
foto: BDC Images / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nagrađivani lekar, Aleks Karidis, rekao je za Daily Star da nikada ne bi nijednom svom pacijentu preporučio toliki broj operacija koliko ih je Kejti imala, te ju je javno pozvao da se odmori i da svom telu da vremena da zaceli i oporavi se.

"Što više operacija imate, to na kraju može biti stresnije za telo. Mi kao hirurzi imamo odgovornost da budemo iskreni prema pacijentima i kažemo da li se operacija zaista isplati. Bio bih vrlo oprezan kada bih nekome preporučio sve operacije koje je prošla. Sav taj stres na telu ne sluti na dobro. Pod prisilom je kada se operiše i postaje preopterećeno, tako da treba vremena za oporavak", izjavio je Aleks.

Kejti Prajs
foto: Jules Annan / Avalon / Profimedia

Dodao je i da ga nije iznenadilo što se Kejti odlučila za nove zahvate, ali je izrazio zabrinutost zbog njenog mentalnog zdravlja.

"Kada imate ovoliku količinu operacija, dolazi faza u kojoj morate da se odmaknete i zapitati se zašto to radite. Niko ne kritikuje Kejti kao ona samu sebe", zaključio je.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track