ISPLIVALA FOTKA JOVANA MEMEDOVIĆA IZ STUDENTSKIH DANA: Žene su za njim ODUVEK UZDISALE, a JEDAN DETALJ na slici ODUŠEVLJAVA (FOTO)
Foto: Printscreen/ RTS

ODUVEK JE VOLEO PRIRODU

ISPLIVALA FOTKA JOVANA MEMEDOVIĆA IZ STUDENTSKIH DANA: Žene su za njim ODUVEK UZDISALE, a JEDAN DETALJ na slici ODUŠEVLJAVA (FOTO)

Pop kultura -

Fotografija Jovana Memedovića iz studentskih dana, koja kruži na društvenim mrežama, dokazuje tezu da je jedno od omiljenih TV lica na ovim prostorima oduvek bio veliki srcelomac.

Naime, na jednoj Instagram stranici objavljena je Memedovićeva fotografija iz studentskih dana, na kojoj voditelj sedi na ogradi drvenog mostića, dok na leđima nosi, a šta drugo nego ranas za planinarenje.

Ako uporedimo Memedovića u ranim dvadesetim i sada, kada ima 62 godine, moglo bi se reći da voditelj stari kao vino. Dobio je pokoju boru, a na licu mu se vide i zrelost i iskustvo. Ostalo se kod memedovića nije značajno promenilo.

Oduvek je obožavao pecanje, a letnje raspuste provodio je na planini Durmitor. S obzirom na pomenutu fotografiju, reklo bi se da je Memedović celog života zaljubljenik u prirodu.

Koliko autor i voditelj emisije "Sasvim prirodno" i kviza "Potera" voli prirodu, svedoči i to što su upravo taj njegov avanturizam i često odsustvo od kuće i doprineli njegovom razvodu.

Jovan Memedović
foto: Printscreen/Instagram

On je naime zbog prirode posla često bio odsutan od kuće. Zapravo, najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca.

Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track