OPTUŽEN ZA UBISTVO IZ NEHATA, A SAD S*KSUALIZUJE SVOG SINA? Svet u šoku zbog ponašanja glumca: Sadrži seksualne aluzije!
Foto: Profimedia

niko ne veruje!

OPTUŽEN ZA UBISTVO IZ NEHATA, A SAD S*KSUALIZUJE SVOG SINA? Svet u šoku zbog ponašanja glumca: Sadrži seksualne aluzije!

Pop kultura -

"Stari trik 'daj da ti protrljam leđa'. Nakon toga slede čips", napisao je Alek Boldvin (64) uz fotografiju supruge Hilarija Boldvin (39) i njihovog plavokosog sina.

Mnogi su bili šokirani njegovim opisom jer je, kako kažu, aludirao na seks. Hilarija je sedela na podu pokrivena crvenim ćebetom, a sinčić ju je grlio i vešto pozirao tati ispred objektiva. Prizor je osuševio pratioce, ali su bili šokirani Boldvinovim opisom.

Alek Boldvin
foto: Printscreen

Mnogi su opis popularnog glumca nazvali odvratnim, a bilo je i optužbi za seksualizaciju.

'Seksualizacija dece je uvek čudna, ali vaše dete?', 'Opis ovog posta je odvratan', 'Zamislite da ste optuženi za ubistvo iz nehata i prvi post koji objavite nakon objave uključuje sliku vaše žene željne pažnje kako pozira tvoj mali sin i opis sadrži seksualno sugestivne aluzije', napisali su šokirani pratioci u komentarima.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Ubrzo je progovorio i Alek.

- Popravio sam tekst. Pretpostavljam da je to zato što... znate... ima toliko smeća na Redditu - odgovorio je na prozivke.

Inače, prošle nedelje Boldvin je optužen za ubistvo iz nehata zbog pucanja iz pištolja na filmskom setu, gde je ubijena kamermanka Halina Hačins. Osim njega, za isto će biti osuđen i Hani Gutijerez-Rid, koji je bio zadužen za oružje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:51

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti KULTNE SRPSKE SERIJE: Živim to i dalje na neki čudan način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track