VRATI VERENIČKI PRSTEN: Fatalnoj voditeljki stiglo NEOBIČNO PISMO! Ostavila košarkaša, a sad usledio UDARAC!
Foto: Profimedia

HOĆE GA NAZAD

VRATI VERENIČKI PRSTEN: Fatalnoj voditeljki stiglo NEOBIČNO PISMO! Ostavila košarkaša, a sad usledio UDARAC!

Pop kultura -

Nova voditeljka rijalitija "Love Island" Maja Džama dobila je zvanično pismo u kom se od nje traži da vrati verenički prsten vredan gotovo milion dolara svom bivšem vereniku Benu Sajmonsu.

28-godišnja voditeljka i 26-godišnji košarkaš raskinuli su prošlog leta, te su tada oboje poručili da žele da se fokusiraju na karijere. Ben je zaprosio Maju na Božić 2021. nakon burne sedmomesečne veze i nakon što je ona provela praznike u njegovoj 3,7 milijuna funti vrednoj vili u Nju Džersiju. Međutim, sada svoj skupoceni prsten želi nazad.

Maja Džama
foto: PriAces / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Budući da Ben do sada nikada nije tražio da mu vrati prsten, ove pismo je na neki način iznenadilo Maju. Ben je bio stvarno šokiran kad je raskinula s njim i nije mu vratila prsten. Bio je ludo zaljubljen u nju i mislio je da će zauvek biti zajedno, tako da ga je stvarno ras*** kad mu ga nije vratila. Koštao je oko milion dolara i bili su vereni manje od godinu dana", rekao je izvor za The Sun.

Na ove navode je reagovao i njen portparol.

Maja Džama
foto: Profimedia

"Maja je primila zahtev od Benovih predstavnika, u kom je traže da vrati verenički prsten koji joj je on poklonio prošle godine. Ovo je prvi put da je Ben zatražio da ga vrati i, da ne bi bilo sumnje, ona nikad nije odbila da ga vrati. Maja se dogovara s njima da vrati prsten Benu i želi mu sve najbolje", rekao je agent za medije poznate voditeljke.

Maja Džama, Ben Sajmons
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Njih dvoje su imali vezu na daljinu, pa je lepotica često putovala u Ameriku, gde je on igrao košarku za Bruklin Netse. Prvi put su u javnosti počeli da ih povezuju u junu 2021, kada su viđeni na večeri u jednom londonskom restoranu. Zatim su viđeni kako se ljube na Vimbldonu, a pisalo se da je Ben zaljubljen do ušiju u nju.

Ben je ranije bio u vezi s manekenkom Kendal Džener, ali nakon nekoliko meseci veze raskinuli su u maju 2019. Maja je u međuvremenu bila četiri godine u vezi s reperom Stormzijem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:43

OD SIROVOG METALA DO BLISTAVOG LEPOTANA! Pogledajte kako nastaje verenički prsten! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track