Najnovije vesti

BOJA GAĆICA OTKRIVA MNOGO O VAŠOJ LIČNOSTI: Na osnovu donjeg veša može se zaključiti da li ste VERNI, STRASTVENI ILI LJUBOMORNI
Foto: Profimedia

možda niste znali

BOJA GAĆICA OTKRIVA MNOGO O VAŠOJ LIČNOSTI: Na osnovu donjeg veša može se zaključiti da li ste VERNI, STRASTVENI ILI LJUBOMORNI

Žena

Ne može se poreći moć savršenog kompleta donjeg veša, naročito ako ste ga obukle kako bi vaš partner uživao u njemu. Tako se dame sve češće odlučuju na ekstravagantne modele donjeg veša kako bi izazvale što veći efekat kod svojih partnera. Međutim, istraživanja kažu da boja veša koju nosite govori puno o vašoj ličnosti, te da se na osnovu gaćica može zaključiti da li pripadate grupi strastvenih, odanih ili ljubomornih žena.

Različite boje mogu izazvati različite emocije, a takav je slučaj i sa intimnim vešom, objašnjava Barbara Santini, psihološkinja i savetnica za seks i odnose.

donji veš, žena
foto: Profimedia

- Boje su veliki neverbalni oblik komunikacije koji kreira raspoloženje. Odabrana boja daje više detalja o vašoj ličnosti, raspoloženju, emocijama i osjećajima - kaže ona.

Na primjer, crne gaćice impliciraju asertivni i samouvjereni karakter.

- Crno donje rublje je uobičajeno i jedan od osnovnih komada u većini ormara - dodala je.

Tatjana Dijačenko, seksualna blogerka i savetnica za odnose na dimepiecela.com, otkrila je da je ljubičasta prilično popularan izbor kod lepšeg pola.

- Ljubičasta je jedna od najomiljenijih boja donjeg rublja i boja 2022. godine. Tradicionalno, ljubičasta se povezivala s kraljevstvom i luksuzom. Skupa je i prirodno retka. Ipak, ljubičasto donje rublje pokazuje ženstvenu i romantičnu privlačnost. Ako vam se ova boja sviđa, onda imate vrlo cenjen ukus. Ta boja označava kraljevstvo, eleganciju, romantiku i savršeno okruženje za izlaske - rekla je.

1. Crna - elegantna, šik, sofisticirana

Gaćice, Vagina
foto: Profimedia

I Barbara i Tatjana slažu se da je crno donje rublje 'klasično' i o ženi govori da je elegantna, šik i sofisticirana.

- Crni donji veš je uobičajen i jedan od osnovnih komada u većini ormara svake dame - dodala je.

- Kada želite uneti malo misterije i pokazati da ste vi ta koja ima svu moć, odaberite svilenkaste gaćice crne boje ili još bolje, crne čipkaste - savjetuju.

2. Crvena - strastvena, intenzivna

Prema stručnjacima, to je najočitija boja koja govori da ste strastveni, atraktivni, vatreni i intenzivni.

gaćice, žena
foto: Profimedia

Na isti način na koji crveni ruž skreće pažnju na naše usne, seksualni savetnici kažu da crveno donje rublje pokazuje intenzivno uzbuđenj, želju i strastvenost.

3. Ružičasta - ženstvena, mladenačka, nevina

Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste nežni i slatki, poput tinejdžerke.

gaće, gaćice
foto: Profimedia

- Gde crveno vrišti, ružičasto šapuće. Ružičasta boja pokazuje nežnost i mekoću srca. Nežno ružičasta je ženstvena, mladalačka i nevina. Intenzivnije boje ružičaste i nijanse fuksije čine potpuno crnu odeću malo zabavnijom - objašnjavaju.

4. Plava - odana, opuštena

Plavo donje rublje je malo manje podrazumevano u odnosu na crveno ili crno, ali kada se dobro nosi, govori nešto što nijedna druga boja ne može, otkrivaju stručnjaci.

Devojka, Donji Veš, Melisa Sata, Prins Boateng
foto: Instagram

- Još od srednjeg vijeka, plava je simbol odanosti. Ako želite pokazati naklonost prema svom partneru, nosite hladnu i opuštenu plavu boju - kažu.

5. Zelena - ljubomora

Postoji razlog zašto kažu da je neko zelen od zavisti, ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa upravo to i predstavlja, ljubomoru.

donji veš, žena
foto: Profimedia

Iako zelena boja vašeg partnera može dovesti do ludila, često se ta boja povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vredna tolikog divljenja, piše The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Opala prodaja donjeg veša za vreme korone
01:47

Opala prodaja donjeg veša za vreme korone

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja