BRITNI SPIRS POLICIJA POKUCALA NA VRATA: Nakon što je OVO uradila, fanovi ODMAH reagovali, a evo kako se pevačica ponašala!
Foto: Profimedia

ZABRINULA FANOVE

BRITNI SPIRS POLICIJA POKUCALA NA VRATA: Nakon što je OVO uradila, fanovi ODMAH reagovali, a evo kako se pevačica ponašala!

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs zabrinula je svoje obožavatelje kada je ponovo izbrisala svoj Instagram profil, a oni su odlučili da joj na vrata pošalju policiju kako bi se uverili da je njom sve u redu. Britni nije bila preterano oduševljena kada joj je policija pokucala na vrata oko ponoći, prenosi TMZ.

Izvori kažu da je pevačica bila iznervirana neočekivanom posetom, iako razume da je njenim obožavateljima stalo do nje, tako da nije bila potpuno iznenađena situacijom.

Britni Spirs
foto: Printscreen/Instagram

Policija je stigla u njenu kuću oko 23 sata kako bi ustanovili je li s pevačicom sve u redu, ali nisu otkrili s kim su tačno razgovarali i ko im je rekao da je s njom sve u redu.

Naime, nekolicina obožavatelja bila je zabrinuta za nju nakon što je obrisala Instagram profil, a poznato je da Britni to s vremena na vreme radi. Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što je putem Instagrama objavila da menja ime u River Red.

Takođe, zabrinula je mnoge obožavatelje kada se sa svojim suprugom, Semom Asgarijem, nedavno pojavila u restoranu, a pritom se tako "manijakalno" ponašala da je uzrujani Asgari izjurio iz restorana i ostavio je samu. Međutim, on je kasnije tvrdio da je samo otišao po njihov automobil.

(Kurir.rs/ TMZ)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track