POZVAO BIVŠU NA VENČANJE, PA PREKASNO SHVATIO DA JE NIJE PREBOLEO: Svi su ZAPANJENI reakcijom mlade, snimak videlo 5 MILIONA ljudi
Foto: TikTok/jonibley502

NEREALNA SITUACIJA

POZVAO BIVŠU NA VENČANJE, PA PREKASNO SHVATIO DA JE NIJE PREBOLEO: Svi su ZAPANJENI reakcijom mlade, snimak videlo 5 MILIONA ljudi

Žena -

Treba li zvati bivše ljubavi na venčanje? Iskustva su verovatno različita, ali čini se da je jedan mladoženja po imenu Marvin pogrešno procenio situaciju, odnosno sopstvene emocije.

Niz portala je preneo trenutak kada se Marvin slomio na sopstvenom venčanju ispred Kejli, devojke s kojom je bio u vezi i dobio ćerku, a zadrhtao je čim ju je ugledao i potom rasplakao kada je ona odbila njegov zagrljaj.

Iako joj očito nije bilo drago, njegova nova supruga Zara uspela je da ostane suzdržana, a par je nastavio s primanjem poklona nakon što se on pribrao i obrisao gorke suze s lica.

"Niko nije savršen, svi u životu grešimo, a danas je red došao na Marvina". Tako je neko nazvao video koji je u međuvremenu skupio pet miliona pregleda na TikToku, a ispod kojeg su se brojni zapitali čemu su svedočili, stvarnom događaju ili sceni iz neke telenovele.

Konačan odgovor nemamo, ali možemo vam reći to da je snimak stigao s Jutjub kanala "Videos Chapin", čiji autor tvrdi da prati svakodnevicu običnih ljudi iz Gvatemale.

"Na ovom kanalu naći ćete video zapise o turističkim mestima, džunglama, planinama, rekama, jezerima, plažama, ljudima koji rade na poljima banana i šećerne trske, gradovima, selima... Tu je i svakodnevni život naših ljudi, naši običaji, naša kulture i još mnogo toga", naveo je u opisu svog kanala autor, pa naveo na misao da je samo dokumentovao ljubavne jade Marvina, Kejli i Zare.

Bilo kako bilo, mnoge devojke su u komentarima besno reagovale na Marvinove suze, začudile se Zarinoj hladnoći i istakle kako bi smesta zatražile razvod.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:27

Zavirite na građansko venčanje Bojane i Mirka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track