MAJKA JE ZLOSTAVLJALA, VREĐALI JE ZBOG DEBLJINE, PA JE SMANJILA GRUDI: Preslatka ŠTREBERKA iz HIT SERIJE preživela PAKAO
Foto: Profimedia

NAPUNILA 25 GODINA

MAJKA JE ZLOSTAVLJALA, VREĐALI JE ZBOG DEBLJINE, PA JE SMANJILA GRUDI: Preslatka ŠTREBERKA iz HIT SERIJE preživela PAKAO

Pop kultura -

Američka glumica Arijel Vinter, koja je najpoznatija po ulozi štreberke u seriji "Moderna porodica" (Modern Family), danas slavi 25. rođendan.

Arijel je svoj prvi angažman na televiziji imala sa četiri godine, kada je glumila u reklami za brend "Cool Whip", vrsta šlaga. Pojavljivala se u nekim manjim ulogama u par serija i dala je glas u Diznijevom animiranom filmu "Phineas and Ferb" pre nego je 2009. dobila ulogu kao Aleks Danfi u seriji "Moderna porodica". Glumica je radila na seriji do poslednje sezone, koja je snimljena 2020.

Arijel Vinter, Moderna porodica
foto: Printscreen YouTube

Vinter se već sa 14 godina našla na naslovnicama mnogih portala kada joj je starija sestra, Šanel Vorkman (44), postala zvanična starateljka. Naime, Arijel je optužila svoju majku, Kristal Vorkman, za psihičko i fizičko zlostavljanje. U jednom intervjuu je otkrila da se često osećala preterano seksualizovanom zbog majčinih postupaka.

U maju 2014. sud je starateljstvo nad glumicom dodelio njenoj starijoj sestri, kod koje je već živela, a njenoj majci je trajno oduzeto starateljstvo nad njom.

Arijel Vinter
foto: Profimedia

- Majka bi me oblačila u najmanje miniće, mornarska odela, dekoltirane stvari, najkraće haljine koje ste ikad videli. Ljudi su mislili da imam 24 godine kad sam imala 12. Da je trebalo da snimam neku golu scenu u tim godinama, moja majka bi hiljadu odsto pristala na to - otkrila je Arijel za Hollywood Reporter 2017.

Dok je u seriji "Moderna porodica" glumila štreberku punu samopouzdanja, u pravom životu se suočavala s ružnim komentarima na račun svog izgleda. Zbog toga je odlučila da potraži pomoć na psihoterpaiji i neko vreme je bila na antidepresivima.

Kada je imala 18 godina, odlučila je da operiše grudi kako bi ih smanjila s veličine F na D. Nakon operacije, glumica je rekla da se oseća kao nova osoba.

- Neverovatno je konačno osećati se dobro. Ovako je trebalo da bude - otkrila je za Glamour.

Kako je poraslo njeno samopouzdanje, glumica je na Instagramu često objavljivala fotografije u oskudnim autfitima.

U periodu kada su joj pratioci upućivali surove komentare da je "debela i ružna", koleginice iz serije, Sofija Vergara (50) i Džuli Bauen (52), pomogle su joj da se nosi s negativnim komentarima.

- Srećom, bila sam okružena divnim ljudima koji su me podržali i pomogli mi da steknem samopouzdanje - kaže Arijel.

Mlada glumica na društvenim mrežama sada često poručuje devojkama da su lepe i da moraju da se osećaju dobro u svojoj koži, ali i naglašava održavanje mentalne higijene odlaskom kod psihoterapeuta.

Arijel je bila tri godine u vezi s kanadskim glumcem Levijem Mejdenom (35), ali 2016. su raskinuli, a njeni prijatelji su tvrdili da je ipak bila prevelika razlika u godinama između para i više nisu mogli da funkcionišu zajedno. Glumica je nedavno proslavila treću godišnjicu veze s glumcem Lukom Benvordom (27), s kojim zajedno deli šest udomljenih pasa.

Vinter je inače velika zagovornica udomljavanja pasa i često promoviše udruženja koja to omogućavaju.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:28

ŽENE NE ŽELE JEDNAKOST SA MUŠKARCIMA, VEĆ DA IM SE DOZVOLI OVO! Glumica progovila o feminizmu: Osećam da se nešto menja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track