NA EVROVIZIJI JE VAZDA BILO POLITIKE: Konstrakta iskreno o HRVATSKIM PREDSTAVNICIMA na Eurosongu! Evo šta misli o pesmi i nastupu
Foto: Beta/Nebojša Micković, Komunikacije HRT

PROŠLE GODINE OSVOJILA PETO MESTO

NA EVROVIZIJI JE VAZDA BILO POLITIKE: Konstrakta iskreno o HRVATSKIM PREDSTAVNICIMA na Eurosongu! Evo šta misli o pesmi i nastupu

Pop kultura -

Bura oko hrvatskog predstavnika na ovogodišnjoj Evroviziji se ne stišava, a celu situaciju je prokomentarisala i Ana Đurić Konstrakta, koja je prošle godine predstavljala Srbiju i osvojila peto mesto.

Hrvatska je prošle nedelje odlučila da ih na Evroviziji u Liverpulu predstavlja grupa Let 3 sa pesmom "Mama ŠČ".

Let 3
foto: Printscreen YouTube

Nastup grupe Let 3, koja će ove godine predstavljati Hrvatsku na Pesmi Evrovizije, “zapalio” je društvene mreže i sada se postavlja pitanje da li je političkim porukama mesto na ovako velikoj muzičkoj manifestaciji.

Zbog njihovog nastupa, poslednjih dana se priča o njihovoj diskvalifikaciji, iako su predstavnici Hrvatske naglasili da je njihova numera antiratna.

Konstrakta je navela da je Evrovizija domen zabave i da bi trebalo malo apstraktnije razmišljati o tekstu pesme grupe Let 3.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: ATA images

- Što se tiče politike na Eurosongu, vazda ju je bilo. Ali ne treba nikako zaboraviti da je u pitanju zabava. A ovde je u pitanju zabava - rekla je Konstrakta i dodala:

- Oni su sami naglasili da je u pitanju antiratna pesma. Ne trebamo zaboraviti da je ovde zabava u pitanju. Evrovizija spada u domen zabave. Evrovizija je prihvatila njihovu pesmu, ne vidim neku dalju diskusiju oko toga - navela je umetnica.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:30

Izjava Konstrakte na MAC manifestaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track