SKRIVALA NOŽEVE PO KUĆI DA JE MUŽ IZ PAKLA NE BI RASKOMADAO: Tukao je i maltretirao pred sinom, a glumica sada uživa sa njim!
Foto: Profimedia

mučne godine

SKRIVALA NOŽEVE PO KUĆI DA JE MUŽ IZ PAKLA NE BI RASKOMADAO: Tukao je i maltretirao pred sinom, a glumica sada uživa sa njim!

Pop kultura -

Kristina Riči danas živi život iz snova nakon godina jezivog bračnog života, a nedavno je proslavila 43. rođendan. Mnogi je i dan danas pamte kao Sredu Adams iz kultne serije Porodica Adams.

Slavna glumica se pojavila i u hit seriji "Wednesday", ali ne u ulozi koja je proslavila već kao glavna negativka. Ona se kroz svoju glumačku karijeru oprobala u brojnim ostvarenjima i spada u najtalentovanije holivudske glumice, no u jednom razdoblju se više pisalo o skandalima iz njenog privatnog života nego o njenim ulogama.

U svet šoubiznisa ušla je kao dete kada je s devet godina glumila u filmu "Mermaids". Nakon toga je usledila uloga Srede Adams, a kao tinejdžerka pojavila se u filmu Kasper. Tada je već bila velika zvezda, a blistavu karijeru nastavila je punom parom.

Kristina Riči, Štrumpfeta, Veksi

Inače, glumica se konačno može pohvaliti i da je srećna u privatnom životu. Nakon brojnih razočaranja sreću je konačno pronašla sa frizerom Markom Hemptonom (38) s kojim je dobila i ćerku Kleopatru 2021.

Glumica ima i sina Frederika (8) iz braka sa filmskim producentom Džejmsom Herdegenom, a dogovor o starateljstvu postigli početkom prošle godine. Sud je presudio u Kristininu korist koja je dobila puno starateljstvo dok njen suprug ima pravo posećivanja njihovog sina.

Džejms je ranije izneo šokantne optužbe tokom podnošenja zahteva za zabranu prilaska, da njegova bivša supruga kombinuje lekove na recept i alkohol što je čini opasnom za njihovog sina. Ona je uzvratila optužbama da je fizički maltretirao te da je morala da sakriva noževe po kući "da je ne bi raskomadao".

Kristina Riči, Džejms Hirdegen
foto: Profimedia

Da je sve što je rekao laž, potvrđuju policijski dokumenti u kojima se navodi da je Džejms vukao Krisitinu za zglobove i bacio je u kamin i gađao stolicom. Glumici su ostale brojne modrice i posekotine, a u drugom napadu istog meseca, ona je rekla da ju je Herdegen pljuvao, gađao vrelom kafom i sve to dok ih je njihov sin gledao.

Ona se tada uplašila da bi sve moglo da se završi smrtnim ishodom i da se jako bojala za svoj život jer je on izjavio da bi mogao da se sažali na nju "jedino ako je raskomadana na sitne delove".

Srećom, Kristina je uspela da dokaže istinu i sada konačno uživa u životu s drugim suprugom i decom.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:14

GLUMAC I GLUMICA U KVIZU NA KAKAV NISTE NAVIKLI! Pogledajte njihove odgovore, NA PRVOM JE VEĆ KRENULO ZNOJENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track