BIVŠI MUŽ SLAVNE PEVAČICE ČEKA SEDMO DETE S 31 GODINU MLAĐOM: Oženio se po 4. put, a na venčanje NIJE POZVAO svu decu (FOTO)
Foto: Lev Radin/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

OBJAVILI LEPE DECE

BIVŠI MUŽ SLAVNE PEVAČICE ČEKA SEDMO DETE S 31 GODINU MLAĐOM: Oženio se po 4. put, a na venčanje NIJE POZVAO svu decu (FOTO)

Pop kultura -

Mark Entoni i Nadia Fereira uskoro će dobiti dete.

Par je podelio radosne vesti da je Fereira trudna u zajedničkoj objavi na Instagramu uz opis: "Najbolji poklon za Dan zaljubljenih!"

"Hvala ti, Bože, za ovaj veliki blagoslov u našim životima", dodali su.

Objava dolazi više od dve nedelje nakon što su se pevač i bivša Mis Paragvaja venčali na ceremoniji u Muzeju umjetnosti Perez u Majamiju 28. januara.

Njihovi najbliži prijatelji, uključujući Dejvida i Viktoriju Bekam, Salmu Hajek, Lin-Manuel Mirandu i Luisa Fonsija, bili su prisutni na romantičnom venčanju.

Mark nije pozvao bivšu suprugu, Dženifer Lopez, ali mnoge je iznenadila odsutnost njihove dece. Kako su pisali američki mediji, blizanci Ema i Maksimilijan (14) nisu bili na očevoj svadbi.

Ipak, Entoni je pozvao sinove Kristijana (21) i Rajana (19) iz prvog braka s portorikanskom glumicom i pevačicom Dajanarom Tores (48).

Nema zvaničnih potvrda, ali će vreme pokazati jesu li to tek nagađanja ili u tome ima istine.

Mark i Nadia podstakli su glasine o vezi nakon izlaska u Meksiko Sitiju 2022.

Svoju vezu potvrdili su putem Instagrama selfijem snimljenim u avionnu u martu te godine. "Neka Bog umnoži sve što nam želite", napisao je pevač tada u opisu objave.

Veridbu su objavili u maju 2022, samo tri meseca nakon što su zvanično postali par na Instagramu.

Dženifer Lopez
foto: Ciao Pix/MEGA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

54-godišnji pevač ima veliku porodicu, uključujući 14-godišnje blizance Maksa i Emu iz prethodnog braka s Dženifer Lopez. Entoni takođe deli sinove Kristijana Markusa (22) i 19-godišnjeg Rajana Adrijana Munjiza s Dajanarom Tores, kao i 28-godišnju ćerku Arijanu i sina Čejsa (27) s Debi Rosado.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track