MEGAN JE ODUVEK BILA LJUBOMORNA NA KEJT: Svi su zaboravili njen ZAO KOMENTAR na kraljevsko venčanje! Evo šta je rekla ZA JETRVU
Foto: Shutterstock

PISALA U SVOM BLOGU

MEGAN JE ODUVEK BILA LJUBOMORNA NA KEJT: Svi su zaboravili njen ZAO KOMENTAR na kraljevsko venčanje! Evo šta je rekla ZA JETRVU

Pop kultura -

Megan Markl imala je prilično maliciozan komentar na venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama, a kad je ista situacija bila s njenim venčanjem, nije se bunila.

Dobro je poznato da Megan Markl nije baš u najboljim odnosima s britanskom kraljevskom porodicom, a nedavno je isplivala i vest da je u svađi s poznatom američkom glumicom Dženifer Aniston.

Bivše koleginice povezao je hit film "Horrible Bosses", ali dogodile su se nesuglasice koje obe sada žele da izglade, jer je holivudska miljenica kupila vilu u blizini vojvotkinje, princa Harija i njihove dece.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pomenuti film snimljen je 2011. godine. Megan je imala malu, a Dženifer glavnu žensku ulogu, a navodno se vojvotkinja ponadala da će s puno poznatijom koleginicom uspostaviti dobar odnos. Ipak, to se nije dogodilo.

Prema pisanju stranih medija, Megan se trudila da pokaže Dženifer koliko je dobra u onome što radi, ali navodno je ona nije primećivala. Takođe, vojvotkinju je povredilo što je njena uloga smanjena na svega 30 sekundi.

Megan Markl, princ Hari
foto: DW / Goff Photos / Profimedia

Prema drugoj verziji priče, Dženifer je Megan zamerila kad je ova izjavila da bi htela da postane "gospođa Pit" u vreme kad su njih dvoje još bili u braku. Tada se pisalo i kako je Dženifer otvoreno poručila Megan da se kloni njenog supruga.

Međutim, cure i novi detalji odnosa Megan Markl s porodicom njenog supruga, a navodno njena netrpeljivost prema Kejt Midlton, supruzi Harijevog brata Vilijama i budućoj engleskoj kraljici datira još iz vremena kad se Megan i Hari nisu još ni poznavali.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: printScreen Jutjub

U vreme kad se britanski prestolonasljednik Vilijam ženio svojom devojkom, Kejt Midlton, malo ko je znao ko je mlada glumica Megan Markl. U to vreme, 2011 godine, Megan je nastojala da se probije u glumačkom svetu i ostvarila je niz manjih uloga.

No, bez obzira na to što se nalazila s druge strane Atlantika i što još nije imala nikakve veze s britanskom kraljevskom porodicom, nije propustila priliku da komentariše kraljevsko venčanje o kojem je tad govorio čitav svet. O tome je pisala na svom blogu, a komentari nisu bili baš komplimenti.

Kejt Midlton
foto: venčanje

"Male devojčice sanjaju o tome da će postati princeze. Ja sam, na primer, bila opsednuta princezom Še-Ra. Za one koji ne znaju puno o crtanim filmovima iz 80-ih, Še-Ra je sestra bliznakinja He-Mana i poznata je po svojoj snazi. Definitivno tu ne pričamo o Pepeljugi", pisala je Megan.

"Odrasle žene zadržavaju ovu fantaziju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog venčanja i beskrajne rasprave o princezi Kejt", komentarisala je ona ni ne sluteći da će i sama jednog dana biti predmet "beskrajnih rasprava".

Megan Markl
foto: Profimedia

Podsetimo, Kejt i Vilijam venčali su se u Vestminsterskoj opatiji u aprilu 2010. pred 1.900 gostiju. U svetskoj javnosti je vladalo ogromno interesovanje za detalje venčanja. Megan Markl i princ Hari upoznali su se i vezu započeli šest godina kasnije, a venčali su se u maju 2018.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track