VARNICE SU SEVNULE NA PRVI POGLED: Misice koje su nedavno ŠOKIRALE CEO SVET danas su U BRAKU, a ovako je PLANULA LJUBAV (FOTO)
Foto: Instagram/marianajvarelaafabiolavalentinpr

UŽIVAJU

VARNICE SU SEVNULE NA PRVI POGLED: Misice koje su nedavno ŠOKIRALE CEO SVET danas su U BRAKU, a ovako je PLANULA LJUBAV (FOTO)

Pop kultura -

Mis Argentine, Marijana Varela (26), i Mis Portorika, Fabiola Valentin (22), iznenadile su svet kad su otkrile da su zaljubljene, a prošle godine krunisale su svoju ljubav brakom nakon dve godine tajne veze. Ranije ovog meseca na svojim Instagram profilima podelile su snimak naziva "Come Smell Me", koji promoviše Rijanin parfem i progovorile o svom odnosu, prenosi Daily Mail.

U reklami za Rijanin parfem, Marijana kaže Fabioli da dođe da je pomiriše, dok je u pozadini Fenty natpis, te se naginje prema svojoj supruzi u potrazi za poljupcem.

- Prelepo je kad se dva tela spoje s ljubavlju - napisala je Fabiola u opisu snimka na Instagramu.

Misice su se upoznale na izboru za Miss Grand International 2020. na Tajlandu i obe su se plasirale među prvih deset kandidatkinja. Iako nisu pobedile na takmičenju, otkrile su da se među njima stvorila trenutna hemija. Tokom takmičenja su se zbližile, a kako se ono bližilo kraju, njihovo prijateljstvo je preraslo u ljubav.

U finalnoj emisiji, takmičarke moraju da pokažu svoje jedinstvene veštine, plešu, drže govore i odgovaraju na pitanja o svojoj ličnosti i mišljenjima. Varnice među njima sevnule su kad su se prvi put ugledale, a kad su saznale više jedna o drugoj tokom te finalne emisije, zaljubile su se.

Otkako je završilo takmičenje, često su jedna drugu objavljivale na društvenim mrežama pretvarajući se da nisu ništa više od prijateljica. Njihova prva zajednička objava prikazivala je dve manekenke koje su zagrljene šetale po Tajlandu u aprilu 2021. Fotografijama su nastavile da nagoveštavaju svoju vezu, dok su obožavatelji nagađali šta se zapravo događa.

Prošle jeseni otkrile su da su se u tajnosti venčale i da su u ljubavnoj vezi već dve godine. Manekenke su svoju vezu i brak potvrdile zajedničkim snimkom koji su podelile na Instagramu sa svojih 245 hiljada pratilaca. Snimak je prikazivala par koji se venčao 28. oktobra kako zajedno putuju, privijaju se jedna uz drugu na plaži Hobos u Puerto Riku i uživaju u romantičnoj vožnji brodom u Meksiku.

Sa svojim obožavateljima podelile su i snimak čarobne noći svoje veridbe koja je prikupila više od 2,1 miliona pregleda. S crvenim i belim balonima, laticama ruža, bajkovitim svetlima i zlatnim balonima s natpisom "Udaj se za mene?", veridba para bila je primerena misicama.

Snimak prelazi na deo kad Fabiola stavlja verenički prsten na Marijanin prst, a snimak se završava poljupcem para ispred Kancelarije za sklapanje braka u San Huanu. Pratioci su preplavili komentare s čestitkama mladama.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

05:18

VAŽNO JE GOVORITI O LGBT PRAVIMA TOKOM CELE GODINE! Glišić: Ovo je bila pobeda litija, prava LGBT se moraju rešavati sistematski

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track