HOLIVUDSKI GLAMUR NA FESTU: Jelena Gavrilović opravdala epitet NAJLEPŠE i NAJSTILIZOVANIJE glumice, a evo čiji kaput je ponela
Foto: Damir Dervišagić

zastaje dah

HOLIVUDSKI GLAMUR NA FESTU: Jelena Gavrilović opravdala epitet NAJLEPŠE i NAJSTILIZOVANIJE glumice, a evo čiji kaput je ponela

Pop kultura -

Dom sindikata sinoć je bio mesto okupljanja brojnih poznatih ličnosti na crvenom tepihu, jer počeo 51. Fest.

Fest, mts dvorana
foto: Damir Dervišagić

Naša najlepša glumca Jelena Gavrilović nedavno se vratila iz Njujorka, a u Beograd je donela dah glamura, koji nikog nije ostavio ravnodušnog. Ona se na crvenom tepihu pojavila u nesvakidšnjoj izdanju i samo opravdala epitet najbolje stilizovane dramske umetnice s ovim prostora.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Jelena Gavrilović prošetala u kaputu Mie Mitanovski. Komad odeće neobičnog dizajna sve je ostavio bez daha.

"Na Fest ko da je stigla Madona", bio je jedan od komentara iz publike.

Fest, mts dvorana
foto: Damir Dervišagić

Mia Mitanovski nije nepoznato ime u svetu mode. Ona je pre više od deset godina na konkursu britanskog izdanja magazina Vog izabrana za jednu od četiri najbolja mlada dizajnera i dobila je priliku da svoj rad predstave na Londonskoj nedelji mode. U svoju biografiju je upisala saadnju sa Ledi Gagom u više navrata za potrebe magazina i reklame kampanje njenih turneja. Pevačica je čak i na svojim koncertima putem video radova prezentovala njene komade odeće, ali čuvene rogove. Posle Gage radila je i s Madonom.

Ledi Gaga
foto: Profimedia

Gavrilovićevu publika može gledati u novoj seriji "Od jutra do sutra" na Prvoj televiziji, u kojoj je oživela lik Anđelke Krstić. Za javnost ona je strah i trepet, zaljubljena u svog gazdu, vlasnika televizije i s velikom tajnom. Omiljenu glumicu uskoro ćemo gledati u novom britanskom filmu "Gassed Up" u produkciji Amazon Prime Video. U pitanju je akcioni triler reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA za film "Hard Stop".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track