PRONAŠAO JE ŽENINU FOTOGRAFIJU STARU 20 GODINA I ŠOKIRAO SE! Ovaj DETALJ potpuno ga je poremetio: Trnci su mu prošli po celom telu
Foto: Shutterstock

NISU IMALI POJMA

PRONAŠAO JE ŽENINU FOTOGRAFIJU STARU 20 GODINA I ŠOKIRAO SE! Ovaj DETALJ potpuno ga je poremetio: Trnci su mu prošli po celom telu

Žena -

Bračni par u Kini saznao je da su se nesvesno upoznali pre skoro 20 godina, zahvaljujući staroj fotografiji skrivenoj u porodičnom albumu.

Ie i njegova supruga Ksue su se upoznali i zaljubili 2011. godine, a iz tog braka dobili su ćerke bliznakinje. Ipak, tek su nakon što su već dugo bili u braku saznali da su se slučajno upoznali još kao tinejdžeri, 2000. godine.

Slike, Igračke, Kolekcija, Markice
foto: Profimedia

Oni su tada u isto vreme posetili Trg Četvrtog maja u primorskom gradu Kingdao.

Kažu da je njihova veza "zapisana zvezdama" nakon što se njen suprug ugledao na jednoj od njenih fotografija od pre 20 godina, kada se nisu poznavali.

Na fotografiji je mlada Sjue u beloj haljini, dok je u pozadini mladić koji će joj kasnije postati muž. Kažete da ga je odmah prepoznala na fotografiji, jer i on ima svoju, koja je snimljena istog dana, na istom mestu.

- Kada sam video fotografiju, iznenadio sam se i osetio sam trnce po celom telu. To je bila moja poza za fotografiju - rekao je on i dodao da je sam fotografisao i postavio fotografiju u istoj pozi, samo sa iz drugog ugla, na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track