ŠAKIRA NIKAD VRELIJA U NOVOM, OSVETNIČKOM SPOTU Opet potkačila bivšeg i njegovovu novu devojku, pesma je BRUTALNA: Nisi dobrodošao
Foto: Printscreen/Youtube

duet

ŠAKIRA NIKAD VRELIJA U NOVOM, OSVETNIČKOM SPOTU Opet potkačila bivšeg i njegovovu novu devojku, pesma je BRUTALNA: Nisi dobrodošao

Pop kultura -

Otkako je raskinula sa Pikeom (36), Šakira (46) je objavila nekoliko uspešnih hitova u kojima proziva svog bivšeg i njegovu devojku sa veoma malo diskrecije. Sad je izašla nova pesma, ali ovaj put u duetu s koleginicom.

Šakira
foto: Printscreen YouTube

Šakira je predstavila novu pesmu koju je snimila s kolumbijskom pevačicom Kerol G (32). Pesma "TQG" je izašla u petak kao deo Kerolinog novog albuma "Mañana Será Bonito" (Sutra će biti lepo). Pesma do sada ima 68 miliona pregleda i 18 je na trendingu na Jutjubu.

Kolumbijske pevačice u pesmi govore o muškarcima koji su ih povrijedili. Karol G aludirala je na svoju vezu s reperom Anuelom AA (30) od kog se rastala 2021.

Šakira, Kerol G
foto: Printscreen/Youtube

Šakira pak spominje nekoga ko se udaljio od nje. To je očita referenca na bivšeg španskog fudbalera, Đerara Pikea, s kojim je raskinula nakon 11 godina veze zbog prevare.

- Zašto me tražiš ako znaš da ne ponavljam greške, reci svojoj novoj bebi da se ne takmičim za muškarca - deo je refrena koji pevaju Šakira i Kerol G.

Osim prozivanja bivših izgleda da je Šakira, kao i u poslednjem hitu, prozvala i devojku s kojom je Pike prevario, Klaru Čiju Marti.

Šakira, Kerol G
foto: Printscreen/Youtube

- Kunem se da više nisi dobrodošao / Povredilo me što sam te videla s novom, ali ja sam već spremna za moje / Zaboravila sam šta smo proživeli i to je ono što te je uvredilo / Čak mi se i život poboljšao, kunem se da više nisi dobrodošao / A ono što mi je tvoja devojka priredila, to me ne ljuti, samo me zasmejava - peva Šakira.

Šakira, Kerol G
foto: Printscreen/Youtube

U jednom delu pesme Šakira peva o tome da joj se bivši hteo da se vrati.

- Sad želiš da se vratiš, vidi se / Ne znam, sačekaj me tu, nisam idiot / A sada se želiš vratiti, već sam to pretpostavila nakon što si lajkovao moje fotografije - glase stihovi.

Kerol G je za Rolling Stone izjavila da je pesmu napisala prošle godine tokom svog ''emotivnog putovanja''.

- Kada sam je napisala, za mene je to imalo lično značenje koje je evoluiralo tokom vremena i iako ne predstavlja trenutno stanje, to je bio poseban trenutak u mom životu - objasnila je i dodala kako je već duže vreme htela da ostvari saradnju sa Šakirom koju je kontaktirala nakon što je čula njenu pesmu "Monotonia".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:14

GLUMAC I GLUMICA U KVIZU NA KAKAV NISTE NAVIKLI! Pogledajte njihove odgovore, NA PRVOM JE VEĆ KRENULO ZNOJENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track