UPOZORENJE ZA SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE! Ovih dana u martu morate biti jako PAŽLJIVI: Može vas spasiti samo mnogo strpljenja!
Foto: Profimedia

ČUVAJTE SE

UPOZORENJE ZA SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE! Ovih dana u martu morate biti jako PAŽLJIVI: Može vas spasiti samo mnogo strpljenja!

Zanimljivosti -

Jedan martovski dan biće veoma nepredvidiv i emotivan u kome će neki biti okruženi iluzijama. Moguće je da će neki izgubiti horoskopski znaci saosećanje, prestati da slede sopstveno mišljenje.

2. mart - najopasniji dan u mesecu

Prvo, 2. Merkur će preći u znak Riba, gde će ostati do 18. marta. Merkur u Ribama je uvek loš, jer tu planeta gubi svu energiju i snagu. Ovog dana i narednih nekoliko nedelja pokušajte da ne trošite mnogo novca. Možete sebi naškoditi brzopletošću, zavišću i lažima.

Horoskop
foto: Shutterstock

Drugo, ovog dana će Venera biti u konjunkciji sa Jupiterom. Ove dve planete će udružiti snage kako bi naše živote učinile manje predvidljivim. Venera, između ostalog, može nekome i da oduzme samopouzdanje i učini ga ravnodušnim. Zadržite svoju kreativnu energiju, ne gubite iz vida svoje snove i pokušajte da tražite pozitivne stvari u ljudima oko sebe

15. mart - konjunkcija Sunca i Neptuna

Biće to veoma nepredvidiv i emotivan dan u kome će neki biti okruženi iluzijama. Moguće je da će izgubiti saosećanje, prestati da sledi sopstveno mišljenje. Budite oprezni jer se stare loše navike mogu vratiti. Pokušajte da se oduprete žudnji za onim što vas čini slabijim i uništava vaše zdravlje.

17. mart – konjunkcija Sunca i Merkura

Čuvajte se skandala i ogovaranja ovog dana. Na današnji dan ne verujte nikome osim sebi i nemojte se obeshrabriti ako nešto krene po zlu. Već 18.3. stanje će se popraviti i sve će se vratiti u normalu.

25. mart - Mars ulazi u Raka

Ovo je izazovan dan, jer je Mars skoro potpuno lišen snage pod uticajem elementa Vode, kojeg predstavlja Rak. Planeta će u ovom znaku ostati do 19. maja, ali najopasnije vreme je prvi dan i prva nedelja vašeg boravka u Raku. Većina ljudi će osetiti da ih snaga napušta ovog dana. S jedne strane, to će biti dobro jer će sukobi privremeno prestati, ali će istovremeno produktivnost drastično pasti.

zodijak, horoskop
foto: Profimedia

30. mart – konjunkcija Venere i Urana

Ovo će biti dan ozbiljnih životnih promena i transformacija koje praktično ne zavise od nas. Venera će nam oduzeti želju i snagu da se odupremo tim spontanim promenama, koje mogu izazvati još veće probleme. Ove planete će uspavati našu budnost i učiniti nas neozbiljnim. Budite izuzetno oprezni ako naiđete na dileme na putu, piše Atma.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track