SVE JE ISTINA! Megan i Hari ZGROŽENI jer ih je kralj IZBACIO IZ KUĆE! Oglasili se JEDNOM REČENICOM, evo do kad moraju da se ISELE
Foto: EPA/PETER FOLEY

POTVRDILI

SVE JE ISTINA! Megan i Hari ZGROŽENI jer ih je kralj IZBACIO IZ KUĆE! Oglasili se JEDNOM REČENICOM, evo do kad moraju da se ISELE

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl potvrdili su da ih je kralj Čarls izbacio iz njihovog dvorca u Velikoj Britaniji, piše Mirror.

- Možemo da potvrdimo da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zamoljeni da napuste svoju rezidenciju u Frogmor Kotidžu - rekao je njihov portparol medijima.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Kraljevska rezidencija, Frogmor Kotidž u Vindsoru bila je njihova adresa, a navodno će se sada tamo useliti princ Endrju.

Omid Skobi, jedan od autora biografije Harija i Megan, "Finding Freedom", kaže da je kraljeva odluka usledila nakon što je Hari u januaru objavio memoare "Spare", u kojima je izneo detalje iz kraljevske porodice.

princ Hari, kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kako navode britanski mediji, Hari i Megan su zgroženi kraljevom odlukom. Navodno im je rečeno da svoje stvari uklone iz rezidencije do leta, a isprva im je bilo rečeno da pokupe stvari u roku od dve nedelje.

Princu Hariju i Megan navodno je rečeno da je nekom drugom potrebna rezidencija. Odnosi između njih i kraljevske porodice su nikada gori, pišu strani mediji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track