DRAGANA KOSJERINA ODUZELA DAH JEDNOSTAVNOM ELEGANCIJOM: Izgleda kao milion dolara u crnoj haljini i sa crvenim karminom! (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

PRELEPA JE

DRAGANA KOSJERINA ODUZELA DAH JEDNOSTAVNOM ELEGANCIJOM: Izgleda kao milion dolara u crnoj haljini i sa crvenim karminom! (FOTO)

Pop kultura -

Večeras se održava drugo polufinalno veče takmičenja "Pesma za Evroviziju", a tom prilikom na bini će se pojaviti 16 izvođača koji će predstaviti kandidate za prolazak u finalno veče koje će se održati u subotu uveče.

Evrovizija 2023, izbor za pesmu Evrovizije 2023
foto: Printscreen/RTS

Kao i tokom prve polufinalne večeri i večeras program vode prelepa Dragana Kosjerina i glumac Milan Marić koji važi za jednog od najboljih frajera na domaćoj javnoj sceni.

Dragana je, kao i uvek, oduševila sve prelepom toaletom koju je nosila. Kosjerina je poneka crnu mini haljinu koja je prekrivena dugom crnom štiklom koja joj daje posebnu eleganciju. Stajling je upotpunila punđom i crvenim karminom.

Dragana Kosjerina
foto: Printscreen

Ni glumac Milan Marić nije zaostajao za njom, te je obukao crno odelo sa smeđim sakom i još jednom opravdao svoju titulu popularnog neženje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track