"ŠALJEMO CRTAĆE NA EUROSONG?!" Male Uraganke na METI ŽESTOKOG NAPADA tviteraša: Možemo li da ih pošaljemo nazad u Hjuriklend?
Foto: Printscreen/RTS

ne dopadaju se publici

"ŠALJEMO CRTAĆE NA EUROSONG?!" Male Uraganke na METI ŽESTOKOG NAPADA tviteraša: Možemo li da ih pošaljemo nazad u Hjuriklend?

Pop kultura -

Jovana Radić, Miona Srećković i Sara Kuruma, nove članice sastava Hurricane, učestvuju u izboru za predstavnika Srbije na predstojećoj Pesmi Evrovizije koja će se ove godine održati u Liverpulu.

Nakon prve polufinalne večeri, i prolaska osam takmičara, Srbija čeka da vidi drugih osam finalista od kojih će jedan stati na binu koja se uveliko priprema u Velikoj Britaniji, a prve koje su nastupile večeras su upravo zgodne Uraganke.

Jovana, Miona i Sara su na binu izašle u šarenim trikoima, koji "nisu seli" tviterašima. Nedugo nakon što je na zvaničnoj Instagram stranici domaćeg izbora osvanula njihova slika, krenule su kritike i poređenje sa "Vinksicama", junakinjama crtaća sa krilima.

Na društvenoj mreži Tviter osvanulo je bezbroj negativnih komentara na račun mladih Uraganki poput "Reci da ne "želiš da pobediš bez da mi kažeš da ne želiš da pobediš", "Vink neka ruke spoje se", "Možemo li da ih pošaljemo nazad u Hjuriklend? Ovo već izgleda kao katastrofa","Ja želim prave Uraganke nazad"...

(Kurir.rs/MONDO"Šaljemo crtaće na Eurosong?!")

Bonus video:

05:29

Uraganke kao avatarke na Pesmi za Evroviziju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track