SLOBODA MIĆALOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA SESTRAMA: Na njihovu LEPOTU nije ostala imuna ni MONIKA BELUČI! Evo šta im je napisala
Foto: Banja Luka Fest

drugarice

SLOBODA MIĆALOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA SESTRAMA: Na njihovu LEPOTU nije ostala imuna ni MONIKA BELUČI! Evo šta im je napisala

Pop kultura -

Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših glumica, a svi se dive njenoj prirodnoj lepoti, koja opstaje uprkos godinama. Na njenu lepotu nije ostala ravnodušna ni Monika Beluči koja redovno komentariše fotografije naše Slobode.

Tako je iskoristila priliku i da na jednu od poslednjih objava ostavi simpatičan komentar, kojim je pokazala koliko su njih dve zapravo u dobrim odnosima.

Tri sestre plene lepotom

Sloboda Mićalović
foto: ATA images

Sloboda i Dragana Mićalović su rado viđena lica na domaćoj sceni, kao pozorišne i filmske glumice. Sestre Mićalović su svojim talentom i posebnošću svakako postale i same po sebi brend.

Pored njih dve porodica Mićalović ima još jednu lepoticu, koja se ne bavi javnim poslom i nemamo tako često priliku da je vidimo u javnosti.

Lepa Brena, Sava Centar, Dragana Mićalović
foto: Nenad Kostić

Tri sestre su veoma bliske i to se da zaključiti na osnovu zajedničkih fotografija koje objavljuju na društvenim mrežama, ali i komentarima ispod njih, u kojima uvek "podsete" jedna druga da se "vole najviše na svetu" i uvek podržavaju jedna drugu.

Luda žurka

Sloboda je podelila fotografiju sa svoje dve sestre, na proslavi rođendana najmlađe članice porodice Mićalović, nakon čega se u komentaru odmah oglasila Monika, ostavivši joj tri emotikona srca.

Sloboda je na fotografiju uzvratila istim emotikonima, pa je jasno da su glumice ipak ostale u dobrim odnosima nakon zajedničke saradnje na filmu.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen

Drugarice

Sloboda Mićalović i Monika Beluči upoznale su se pre nekoliko godina, tokom rada na filmu "Na mlečnom putu", Emira Kusturice, a slavna svetska glumica ne krije koliko je oduševljena koleginicom iz Srbije.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

00:26

Sloboda i Dragana Mićalović pevaju na ulicama Pariza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track