"JA SAM GEJ": Izjava Luka Bleka preplavila mreže! Objavio ŠOK SNIMAK s poznatom jutjuberkom i SVE ZBUNIO! (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

TAJANSTVENI UMETNIK

"JA SAM GEJ": Izjava Luka Bleka preplavila mreže! Objavio ŠOK SNIMAK s poznatom jutjuberkom i SVE ZBUNIO! (VIDEO)

Pop kultura -

Luk Blek, ovogodišnje predstavnik Srbije na Evroviziji, svojevremeno je objavio kontroverzni snimak sa svojom najboljom drugaricom, koji je tada, a posebno sada, privukao veliku pažnju javnosti.

Luk je video snimio sa svojoom prijateljicom i influenserkom Leom Stanković, a njegov sadržaj izazvao je lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama.

"Kad čitamo hejt komentare da sam gej", pisalo je u opisu snimka, koji sada kruži TikTokom, u kom se vidi kako se njih dvoje približavaju da se poljube, pa on na engleskom jeziku kaže:

"Ja sam gej."

Nakon što je to izgovorio, oboje su počeli da se smeju, te je do kraja ostao nedorečen da li je u pitanju šala i sarkazam zbog negativnih komentara.

Podsetimo, Luk Blek je pobedio na takmičenju "Pesma za Evroviziju", te će predstavljati Srbiju ove godine u Liverpulu svojom pesmom "Samo mi se spava".

Luke Black, Luka Ivanović
foto: Nemanja Nikolić

Ovaj mladić privukao je veliku pažnju ljudi širom Srbije, ali još uvek malo ko zna ko je on. Luk se autorskom muzikom se bavi od 2005. godine, a sa 12 je počeo da piše tekstove, da bi četiri godine kasnije počeo i da komponuje muziku i piše aranžmane.

Svojim izgledom takođe privlači pažnju i trudi se da njegove pesme prati i drugačiji, autentičan izgled.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Princ od Vranje na pesmi za Evroviziju 2023

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track