"HALO, HITNA POMOĆ? ČOVEK IMA INFARKT! NE MOŽETE BRŽE?" Anja zatekla nesuđenog tasta na ulaznim vratima! IMALA JE SAMO OVU OPCIJU
Foto: Kurir TV

prsten sudbine

"HALO, HITNA POMOĆ? ČOVEK IMA INFARKT! NE MOŽETE BRŽE?" Anja zatekla nesuđenog tasta na ulaznim vratima! IMALA JE SAMO OVU OPCIJU

Pop kultura -

Hit serija "Prsten sudbine" već u prvoj nedelji emitovanja na Kurir televiziji pobrala je nepodeljene simpatije gledalaca.

Danas ste u trećoj epizodi mogli da pratite nastavak uzbudljive priče o sestrama Jani i Anji.

Nakon što je imala bliski susret s bivšim momkom Denisom, koji joj je postao direktor u kompaniji Anja je doživela pravu dramu prilikom susreta s Denisovim ocem Grigorijem.

Naime, Grigorij, koji se povukao sa čela kompanije, vidno uznemiren izašao je na vrata i zamolio bivšeg saradnika da se raspita o radnici.

U tom trenutku, osetio je snažan bol u grudima, baš kada je Anja prilazila zgradi kompanije. Ugledavši ga, pozvala je Hitnu pomoć obavestivši ih da čovek ima infarkt.

00:45

HALO, HITNA POMOĆ? ČOVEK IMA INFARKT! NE MOŽETE BRŽE? Anja zatekla nesuđenog tasta na ulaznim vratima! IMALA JE SAMO OVU OPCIJU

Saznavši da nisu u stanju da dođu brzo, shvatila je da ima samo jednu opciju.

Seriju "Prsten sudbine" možete pratiti samo na Kurir TV svakog radnog dana od 15 sati u premijernom, kao i u 22 časa u repriznom terminu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track