"POMEŠAJ OVE NOĆI CRNU I ZLATNU" Snajke horski zapevala mega hit Seke Aleksić i podigle atmosferu NA MENIJU CEZAR SALATA I KANAPEI
Foto: Kurir televizija

majke i snajke

"POMEŠAJ OVE NOĆI CRNU I ZLATNU" Snajke horski zapevala mega hit Seke Aleksić i podigle atmosferu NA MENIJU CEZAR SALATA I KANAPEI

Pop kultura -

U večerašnjoj epizodi emisije Majke i snajke na crtu su stala majka Vesna i snajka Vojka i porodice Dimić iz Beograda.

Majka Vesna trenutno je penzioner. U slobodno vreme se rekreativno bavi sportomkao što je plivanje i skijanje. Najviše voli da sprema razne vrste kolača. Omiljeno jelo joj je supa sa knedlama.

Majke
foto: Kurir televizija

Snajka Vojka radi kao personalni asistent dece ometene u razvoju, a ponekad radi i kao obezbeđenje u tržnom centru. U slobodno vreme voli da izlazi sa prijateljima, ali i da gleda serije. Voli da kuva i iskusna je domaćica. Omiljena jela su jjoj pečenje i roštilj. Sa mužem se upoznala na zabavi kod drugarice.

Sin Aleksandar radi kao obezbeđenje. U slobodno vreme voli da gleda fudbal i košarku. Za svoje dame kaže da su odlične kuvarice. Ljubitelj je domaće kuhinje.

Zadatak je bila cezar salata u tortilji i kanapei 3 vrste, a zbog zaboravnosti u nabavci kažnjene su sa 12 minuta vremena.

majke
foto: Kurir Televizija

Posebno je bio zanimljiv momenat kad je žiri snajki zapevao poznati hit Seke Aleksić: "Pomešaj ove noći Crnu i zlatnu".

Snajka je dobila prosečnu ocenu 9, a majka je prošla sa jakom osmicom.

Majke
foto: Kurir televizija

Aleksandar je vidno uživao u specijalitetima njegove majke i snajke, ali u kvizu nažalost nije osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track