GLUMICA OTKRILA KAKO JE RASKRINKALA OSUĐENOG SILOVATELJA: Odmah sam znala šta on radi i suprostavila sam se NASILNIKU!
Foto: Profimedia

iskrena

GLUMICA OTKRILA KAKO JE RASKRINKALA OSUĐENOG SILOVATELJA: Odmah sam znala šta on radi i suprostavila sam se NASILNIKU!

Pop kultura -

Glumica Goldi Hon (77) nedavno je u intervjuu za "Variety" kritikovala producenta Harvija Vajnstina (70) koji je kasnih 80-ih prevario za jednu filmsku ulogu.

Goldi je ispričala kako su ona i Madona (64) trebalo da glume u filmu Čikago, koji je producirao Harvi, pre nego što je iznenada promenio odluku o projektu.

Goldi Hon
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je tada bila u ranim 40-ima i trebalo je da preuzeme ulogu Velme Keli, a Madona je trebalo da glumi Roksi Hart.

Međutim, Harvi je odjednom promenio scenario, u kom je Velma sad imala 23 godine, a to je značilo da je Hon izbačena kao kandidatkinja za ulogu.

Goldi Hon, Kurt Rasel
foto: Profimedia

"Rekla sam mu: Ne za*ebavaj se sa mnom. Jer znam šta radiš. Dogovorili smo se", ispričala je glumica. Iako Goldi nije dobila ulogu, Harvi joj je isplatio platu jer je potpisala ugovor u kom je pisalo da glumi u projektu.

Glumica je poručila da se svako mora suprotstaviti nasilniku i prisetila se šta je rekla Vajnstinu nakon tog incidenta.

Harvi Vajnstajn, Harvi Vajnstin
foto: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

"Nakon što se to dogodilo, rekla sam mu - znaš li koji je najbolji deo toga što mi moraš platiti? Nije to novac. Vratio si mi veru u dostojanstvo i etiku. Nisam ni znala", otkrila je.

Uloga Velme pripala je glumici Ketrin Ziti Džons, a za tu ulogu je osvojila i Oskara za najbolju sporednu glumicu 2003. godine.

Da podsetimo, Harvi trenutno služi 23-godišnju kaznu za drugu osudu u Njujorku. Preko osamdeset žena, uključujući i filmske glumice, optužilo ga je za seksualna uznemiravanja i silovanja koja je počinio. Krajem februara dobio je još 16 godina zatvora zbog optužbi za silovanje i seksualni napad iz 2013. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:13

LJILJANA BLAGOJEVIĆ OTKRILA TAJNE USPEHA! Glumica obrazložila razloge: Zbog OVOGA je konkurisala za seriju Lako je Raletu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track