ZARADI 235.000 DINARA DNEVNO ČISTEĆI KUĆE U TOPLESU: Dobijam BRUTALNE napojnice, dečko me čeka u kolima i ide mu deo zarade (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

neverovatno

ZARADI 235.000 DINARA DNEVNO ČISTEĆI KUĆE U TOPLESU: Dobijam BRUTALNE napojnice, dečko me čeka u kolima i ide mu deo zarade (FOTO)

Žena -

Sami sa Floride čisti stanove i kuće u toplesu i zarađuje oko 2000 evra (nešto manje od 235.000 dinara) dnevno, plus velike napojnice. Njen sat usluge čišćenja košta 300 evra, a sada podstiče i druge da se okušaju u unosnoj karijeri.

Povrh ove pozamašne naknade koju polugola zarađuje čišćenjem, 22-godišnjakinja ističe kako dobija vrlo velikodušne napojnice.

Čistačica u toplesu progovorila je o svojoj unosnoj karijeri na društvenim mrežama čime je ubrzo privukla pažnju pre nego što joj je nalog navodno suspendovan.

- Toliko vas želi znati koliko zarađujem dnevno kao čistačica u toplesu. Danas sam čistila pet kuća, a naplaćujem 300 evra po satu - rekla je Sami obraćajući se pratiocima.

Raščlanjujući svoju dnevnu zaradu, Sami je počela da objašnjava kako se njeni iznosi povećavaju.

- Dakle, prva kuća 300 evra za sat i dali su mi 140 evra napojnice - otkriva.

Dobro plaćena domaćica rekla je i da ne očekuje napojnice, ali većina njenih klijenata ih ipak ostavi. Uz satnicu od 300 ecra, druga kuća joj je dala 120 evra napojnice, treća kuća 150, a četvrta kuća 110. Ali njena najveća napojnica dana došla je iz poslednje kuće.

- Dali su mi vrlo velikodušnu napojnicu od 200 evra, vrlo lepo. Bila je to velika kuća i pomalo prljava - dodaje ona.

Sveukupno, Sami ovako zaradi i do 2230 evra za radni dan. No, čistačica u toplesu ne može da zadrži svu svoju zaradu, jer, kako kaže, izdvaja pozamašan deo za obezbeđenje kako bi bila sigurna dok radi.

- Imam čoveka iz obezbeđenja koji sjedi u autu vani i čeka me za slučaj da se nešto dogodi i on dobija 35 odsto onoga što zaradim - objasnila je. To znači da njen momak iz obezbeđenja dobije oko 780 evra njene dnevne zarade, ali Sami je rekla da je to zaokružila na 800 jer je neverovatan, donosi Daily Star.

- Gde mogu da se prijavim? Želim ovo da radim - pitali su pratioci.

- Čini se da mi treba novi posao. Vreme je da počnem da čistim. Gde mogu da se prijavim? - pisali su.

- Radiću to sa tobom i možemo duplo naplatiti - nudili su joj saradnju.

Međutim, mnoge je više zanimao posao obezbeđenja.

- Kako dobiti taj posao? Vozite opuštene devojke, slušate radio i osećate se dobro brinući se za nekoga - komentarisali su.

- Seo je u auto i zaradio 800 evra. Obavio je dobar posao - dodali su.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track