MUČNE SCENE IZ SERIJE KRUNA PODIGLE PRAŠINU: Od ovih UZNEMIRUJUĆIH DETALJA koji će biti prikazani mnogima će biti LOŠE (FOTO)
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

SNIMA SE ŠESTA SEZONA

MUČNE SCENE IZ SERIJE KRUNA PODIGLE PRAŠINU: Od ovih UZNEMIRUJUĆIH DETALJA koji će biti prikazani mnogima će biti LOŠE (FOTO)

Pop kultura -

Nagrađivana britanska serija "Kruna" dosad je izazvala brojne kontroverze zbog prikaza sudbina članova kraljevske porodice sve od 1940-ih, pa do novije istorije, a sada je ponovo podigla prašinu, i to nakon što su se pojavile nove fotografije sa seta.

Reč je o fotografijama koje prikazuju razbijenu repliku Mercedesa u kakvom su u tragičnoj nesreći život izgubili princeza Dajana i njen ljubavnik Dodi Fajed 31. avgusta 1997. godine u tunelu Pont de l'Alma u Parizu.

Elizabet Debiki, serija Kruna
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Fotografije koje je objavio Daily Mail pokazuju olupinu sa zakrivljenim prednjim točkom, zgnječenim poklopcem motora i kontrolnom tablom. Vozilo je navodno u tajnosti prevezeno u Pariz, odnosno na jednu od lokacija snimanja. Ekipa serije u oktobru prošle godine snimljena je kako radi na rekonstruisanju Dajaninog poslednjeg putovanja, dok su u decembru snimljeni glumci u likovima istražitelja kako pregledaju olupinu.

serija Kruna
foto: Eibender-Rochon-Vollet/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Tačan trenutak sudara neće biti prikazan. Mislim da će mnogim ljudima biti prilično loše zbog toliko detalja i mislim da će to izazvati mnogo uzrujanosti kod članova kraljevske porodice. Da je u pitanju bilo koja druga porodica, nisam siguran da bi to učinili", izjavio je dobro upućeni anonimni izvor za Daily Mail.

Šesta sezona serije pratiće kraljevsku porodicu od kasnih 1990-ih do ranih 2000-ih, u njoj pokojnu Dajanu glumi Elizabet Debiki, a Netflix se zbog te sezone suočio s oštrim reakcijama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track